Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fata din curcubeu” și „Târguială cu bucluc”, la „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”

ro

12 Aug, 2021 14:49 1621 Marime text
 
  • Organizatorii au pregătit pentru acest weekend și alte... seri cu spectacole și muzică la Pontul Euxin.
  • Le veți afla în scurt timp, pe toate.
„Fata din curcubeu” și „Târguială cu bucluc”, vineri, 13 august, la „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”
 
Cea de-a III-a ediție a festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, care a debutat pe 6 august, continuă, în acest weekend, pe scena în aer liber a Amfiteatrului din Parcul Tăbăcărie.
 
Vineri, 13 august, de la ora 21.00, în deschiderea celui de-al doilea weekend, publicul va urmări două spectacole. Primul este „Fata din curcubeu”, pe un text emoționant de Lia Bugnar, care semnează și regia, în interpretarea răscolitoare a Marcelei Motoc.
 
Cel de-al doilea spectacol, programat de la ora 22.15, este „Târguială cu bucluc”, o comedie savuroasă după un text de Mihail Zadornov. Adaptarea textului pentru scenă și regia sunt semnate de Radu Niculescu. În distribuție se află Inga Marcu, Emanuel Cristoiu și Andra Colidiuc.
 
Organizatorii au pregătit pentru acest weekend și alte... seri cu spectacole și muzică la Pontul Euxin. Le veți afla în scurt timp, pe toate.
 
Intrarea la evenimente este liberă!
 
Primul weekend al festivalului s-a desfășurat sub genericul „Teatru studențesc la Pontul Euxin” și a avut un caracter competițional. În concurs au evoluat spectacole susținute de studenți de la patru instituții de învățământ superior din țară: Universitatea „Ovidius” Constanța, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Universitatea de Arte din Târgu Mureș și Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. În cele trei seri ale weekend-ului 6-8 august au fost incluse și ateliere de actorie cu public, la care au participat studenții celor universități.
 
Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, care se desfășoară în perioada 6-29 august, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Acesta este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 280.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii