Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără scandal nu se întâmplă nimic! Secţia exterioară de psihiatrie de la Palazu Mare va beneficia de lucrări de igienizare şi reabilitare

ro

08 Oct, 2019 00:00 2838 Marime text
După scandalul care a ţinut primele pagini ale ziarelor, Spitalul Clinic Judeţean Constanţa „Sf. Apostol Andrei” demarează lucrările de igienizare a pereţilor şi a tavanelor, de aplicare a linoleumului antibacterian şi a tapetului şi de reabilitare a instalaţiilor electrice, termice şi sanitare la Secţia exterioară de psihiatrie de la Palazu Mare. Valoarea totală estimată a reparaţiilor este de 1.934.500 de lei.
 
Persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentelor achiziţiei şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire : manager – ş.l. dr. Grasa Cătălin Nicolae, director financiar-contabil - ec. Munteanu Natalia, director medical – dr. Obadă Bogdan, Serviciu Tehnic - ing. Antohi Gheorghe şi ing. Samoilă Daniel - şef Serviciu Achiziţii - jr. Bianca Dumitrescu, referent superior - Militaru Lavinia, ec. Ulmeanu Georgiana - consilier juridic - jr. Gherghina Carmela Endora şi consilier juridic - jr. Săndulescu Mariana – DUAE. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.10.2019.
 
Conducerea Spitalului Judeţean Constanţa susţine că secţia exterioară de la Palazu va intra în renovare. „În cel mai scurt timp, secţia va intra în renovare. A fost efectuată deja o evaluare tehnică şi, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, urmează demararea lucrărilor (reparaţii grupuri sanitare, acoperiş, montare tarkett etc ). Până în momentul de faţă au mai fost efectuate igienizări, s-au achiziţionat paturi noi, saltele, noptiere şi mese. Clădirea, care datează din anul 1950 şi este recunoscută sub numele de «Casa Agronomului», necesită lucrări de reabilitare. Acestea vor fi efectuate fără întreruperea activităţii medicale. Concomitent cu lucrările de reparaţii, se va lucra la proiectul necesar unei clădiri noi, care să respecte standardele de calitate“, a precizat managerul unităţii medicale, dr. Cătălin Grasa.
 
Citeşte şi:
 
Constănţeanul supărat „Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa arată ca un loc unde s-ar putea turna filme horror“ (galerie foto)

Acoperişul secţiei exterioare Psihiatrie din Palazu Mare va intra în reparaţie
 
Psihiatria din Constanţa a primit în 2018 aproape 800.000 de euro de la CJC. Managerul Cătălin Grasa recunoaşte că nu a folosit banii - „Asta e. Facem ce putem!“ (documente + galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii