Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Gropoșilă și-a modificat sediul la firmele din Constanța

ro

04 Aug, 2021 00:00 3858 Marime text
  • Gela Gropoșilă și Marian Gropoșilă au modificat sediile sociale la firmele pe care le deține
  • Gela Gropoșilă a schimbat, inclusiv, activitatea principală la una dintre firme 


La începutul lunii trecute, Gela Gropoșilă și Marian Gropoșilă au făcut modificări în firmele pe care le dețin la malul mării.
 
Conform Monitorului Oficial al României, pentru firma Euro Building Creative SRL, unde acțioari sunt cei doi menționați, a fost schimbat sediul social în municipiul Constanța, pe strada Smaraldului, nr. 18. Mandatul administratorilor societății a fost stabilit pentru 50 de ani.
 
Totodată, Gela Gropoșilă, în calitate de asociat unic la Smarald Lake Residence SRL, a decis să modifice sediul social tot pe strada Smaraldului nr. 18, din Constanța, iar mandatul administratorilor a fost stabilit la 50 de ani. Activitatea principală a firmei a fost stabilită ca „Lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, iar „Dezvoltare imobiliară” devine activitate secundară.
 

Investiții

 
Amintim că în iunie 2021, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al societății Smarald Lake Residence SRL.
 
Este vorba de „modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC nr. 265/08.05.2020 „construire locuință unifamilială P+1E” prin  extindere și supraetajare și modificare în imobil P+4E+spații tehnice și terasă circulabilă, cu funcțiunea de locuințe de cazare tip apartament „sistematizare verticală, împrejmuire teren și organizare de șantier”,  propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord,  str. M12, nr. FN, lot 2, nr. cadastral /CF 117535,  județul Constanța.
 

 

Document de urbanism, respins de primărie


 
Smarald Lake Residence SRL a solicitat de la Primăria Constanța eliberarea unui certificat de urbanism pentru edificarea unui imobil de șase etaje pe strada Rubinului din municipiul Constanța.
 
Astfel, prin documentația cu numărul 1843 din data de 4 iunie 2021, Smarald Lake Residence SRL poate împrejmui terenul și să organizeze șantierul pentru lucrările de amenajare în incintă. Docuemntația a venit cu următoarea mențiune: „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: construire imobil D+P+M+6E+etaj tehnic cu funcțiuni mixte: parcare la demisol, spațiu comercial și hostel la parter, locuințe colective și hostel la mezanin și etajele 1-6, etaj tehnic întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (regim de înălțime)
 
Notă: Conform reglementarea tehnică "Normativ de siguranţă la foc a construcţiilor" Indicativ P118-99 punctul 1.2.23. ″Demisol - nivel construit al clădirii având pardoseala situată sub nivelul terenului (carosabilului) înconjurător cu maximum jumătate din înălţimea liberă a acestuia şi prevăzut cu ferestre în pereţii de închidere perimetrală. Demisolul se consideră nivel suprateran al construcţiei. Atunci când pardoseala este situată sub nivelul terenului (carosabilului) înconjurător cu mai mult de jumătate din înălţimea liberă, se consideră subsol şi se include în numărul de niveluri subterane ale construcţiei”.
 

Amintim că în februarie 2020, Smarald Lake Residence SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru ridicarea unui imobil de șase etaje, pe strada Rubinului, județul Constanța. În acest sens, societatea a depus la APM Constanța proiectul „Construire hostel D+P+Mezanin+6e și împrejmuire teren“ cu încadrare în regimul maxim de înălțime = 27 metri,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, strada Rubinului nr.7, județul Constanța.
 
 

Despre Smarald Lake Residence


 
Societatea a fost înființată în anul 2019, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Smaraldului. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic este Gela Gropoșilă. Administratori sunt Marian și Gela Gropoșilă.
 
Pentru anul 2019, societatea a raportat 4 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 302.221 lei.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Se construieşte pe strada Rubinului din municipiul Constanţa. Smarald Lake Residence va ridica un bloc

Hostel ridicat de Smarald Lake Residence SRL pe strada Rubinului din municipiul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii