Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Experiență rară pentru Simona Halep A zburat la Cluj, cu avionul privat al lui Ion Țiriac, pilotat chiar de acesta. Care a fost motivul

ro

15 Oct, 2019 15:20 2566 Marime text

Simona Halep
(28 de ani, locul 6 WTA) are toate motivele să se simtă mândră, scrie digisport.ro. 

Campioana noastră a avut parte de o experiență extrem de rară. A zburat la Cluj, pentru o vizită-fulger, cu avionul privat al lui Ion Țiriac (80 de ani), pilotat chiar de miliardar.

Simo a fost tare mândră de acest zbor, astfel că a postat două ipostaze din timpul călătoriei, la care a participat și Ilie Năstase, pe contul său de instagram. Halep va închide anul cu participarea la Turneul Campioanelor, care va fi în direct la Digi Sport.

Simona Halep a primit distincția de ”Cetățean de Onoare” al Municipiului Cluj-Napoca.

Ion Țiriac s-a oferit să o ducă pe sportiva din Constanța până în inima Ardealului cu ”jet”-ul său personal, excursie la care a fost invitat și marele Ilie Năstase.

Emil Boc, primarul Clujului, a întâmpinat-o pe Halep direct pe pistă, iar apoi au mers cu toții la Primărie, acolo unde jucătoarea de tenis a devenit cetăţean de onoare al municipiului Cluj Napoca. Apoi, Halep, Năstase şi Ţiriac au poposit în mijlocul copiilor, pentru un joc demonstrativ.

”La Cluj este totdeauna frumos să vin, am amintiri frumoase şi sper, în continuare, să avem cât mai multe evenimente să îi facem pe aceşti copilaşi să fie campioni într-o zi”, a spus, vădit emoționată, Simona Halep.



Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii