Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:13 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Executarea, cerută de o firmă din Olanda Imobil deţinut de Jorj Unciuleanu pe strada Ştefan Mihăileanu, scos la licitaţie (document)

ro

28 Mar, 2016 00:00 2373 Marime text

Jorj Unciuleanu, condamnat în primă instanţă la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere în dosarul scafandrilor Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas, este executat silit. Executorul judecătoresc Silvia-Laura Bogăţie a anunţat cea de-a doua licitaţie pentru un imobil deţinut de Jorj Unciuleanu şi Elena Unciuleanu pe strada Ştefan Mihăileanu, aşa cum se arată pe www.executarilicitatii.ro.
 
Având în vedere cererea de executare silită prin care creditoarea ERB New Europe Funding II BV, cu sediul în Amsterdam, Olanda, cu sediul procesual ales la SCA Mitică şi Asociaţii din Bucureşti, prin avocat Roxana Galan, a solicitat executarea silită a dispoziţiilor titlului executoriu - contract de credit nr. 11886 din data de 15.02.2008, modificat şi completat prin actul adiţional nr. 1 din data de 28.12.2010, actul adiţional nr. 2 din data de 30.12.2010, actul adiţional nr. 4 din data de 28.03.2013 şi contract de ipotecă autentificat sub nr. 895 la data de 15.02.2008 la BNP Mariana Tuscali, învestite cu formulă executorie, - împotriva debitorilor Jorj Unciuleanu şi Elena Unciuleanu, Silvia Laura Bogăţie, în calitate de executor judecătoresc, a întocmit şi afişat publicaţia de vânzare.
 
Astfel, pe data de 12 aprilie, la ora 11.00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Bogăţie Silvia Laura, din Constanţa, strada Sarmizegetusa nr. 42, demisol, va fi scos la licitaţie imobilul situat în Constanţa, strada Ştefan Mihăileanu nr. 19, constând în teren intravilan în suprafaţa de 126,74 mp şi construcţie existentă pe acesta - D+P, în suprafaţă construită la sol de 83,05 mp, cu destinaţia spaţiu comercial. Imobilul este compus din demisol, cu două camere, o baie, un hol şi două vestibuluri, parter cu două camere, hol, vestibul, bucătărie, baie, având număr cadastral 8715, intabulat în Cartea Funciară a municipiului Constanţa nr. 24667, proprietate a lui Jorj Unciuleanu şi a Elenei Unciuleanu.
 
Preţul la care a fost evaluat imobilul este 414.064 de lei, conform Raportului de Evaluare întocmit de Alexandru Dudau, expert ANEVAR. Licitaţia va porni de la preţul de 310.548 de lei, redus cu 25% faţă de preţul de pornire a primei licitaţii. Dacă nu se obţine preţul de începere a licitaţiei şi există cel puţin doi licitatori, la acelaşi termen, bunul va fi vândut la cel mai mare preţ oferit, dar nu pentru mai puţin de 30% din preţul de pornire a primei licitaţii. Vânzarea se va putea face chiar dacă se prezintă o singură persoană care oferă preţul de pornire a licitaţiei. Cei care doresc să cumpere imobilul şi să participe la licitaţie sunt invitaţi să depună până la termenul de vânzare o cauţiune reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
 
Reamintim că Unciuleanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa la data de 13 august 2013. El a fost acuzat că, în calitate de director salvări, persoană ce coordona activitatea de scafandrerie în cadrul SC Hunter’s Company SRL, nu ar fi luat măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă cu privire la activitatea de scufundare desfăşurată la data de 9 septembrie de către Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas.

Menţionăm că i-am solicitat un punct de vedere şi lui Jorj Unciuleanu, contactându-l în acest sens printr-un SMS, dar, până la închiderea ediţiei, nu am primit niciun răspuns. Dacă va dori să îşi exprime opinia cu privire la acest subiect, vom publica răspunsul său într-o ediţie viitoare.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza publicaţia de vânzare a bunului imobil.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Citeşte şi 

Ti-a placut articolul?

Comentarii