Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior, organizate de CCINA Constanţa

ro

25 Mar, 2015 00:00 2757 Marime text
Mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante şi bucătării, mobilier pentru săli de conferinţă şi de cinema, echipamente şi instalaţii frigorifice, sisteme de dozare şi multe altele pot fi găsite la Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - Litoral 2015. La acestea se adaugă obiecte de mobilier atât pentru spaţiul rezidenţial, cât şi pentru hoteluri şi restaurante, care pot fi găsite la Târgul de Mobilă.
 

Două evenimente importante - Salonul Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - Litoral 2015, ajuns în acest an la cea de-a XIII-a, şi Târgul de Mobilă, ajuns la cea de-a IV-a ediţie, sunt organizate de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în perioada 26 - 29 martie, la Pavilionul Expoziţional. Evenimentele sunt dedicate sectorului HoReCa şi designului interior. De asemenea, în aceasta perioadă şi în acelaşi loc se va desfăşura şi Salonul de Finanţări, cu oferte şi servicii financiare. Cele două expoziţii se completează reciproc, specialiştii şi vizitatorii având posibilitatea de a se bucura de un eveniment unitar, menit să răspundă celor mai diverse solicitări.

În sprijinul hotelierilor şi al patronilor de restaurante

Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - Litoral 2015 este singurul eveniment de acest profil din Constanţa, ce reuneşte, an de an, cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa. Având în vedere că pe litoralul românesc al Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică din ţară, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - Litoral 2015, organizat de CCINA Constanţa, prin societatea sa, Expolitoral SRL, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel, noi oportunităţi de afaceri, prin conectarea directă dintre ofertă şi cerere, oferind şi posibilitatea dezvoltării imaginii companiilor din sectorul HoReCa, prin prezentarea de noi produse şi servicii.

Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă a anului, la începutul pregătirilor pentru sezonul estival. Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii în domeniul HoReCa: mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare, articole de unică folosinţă, mobilier pentru săli de conferinţă, de cinema, soluţii de închideri şi construcţii din sticlă, echipamente pentru spălătorie de rufe, echipamente şi instalaţii frigorifice, climatizarea aerului, instalaţii termice, lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, veselă şi sticlărie profesională; automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare, accesorii, corpuri de iluminat, produse pentru finisaje, precum şi decoraţiuni interioare şi exterioare.

Totul pentru casă şi familie

În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică, CCINA Constanţa organizează şi cea de-a patra ediţie a Târgului de Mobilă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, târgul este locul de întâlnire al opţiunilor pentru clasic sau contemporan, pentru interioare tradiţionale sau cu design modern şi funcţional. Târgul de Mobilă îşi aşteaptă vizitatorii pentru a le prezenta acestora noile tendinţe în materie de design interior, atât pentru spaţiul rezidenţial, cât şi pentru hoteluri şi restaurante. Expozanţii vor fi prezenţi cu oferte începând de la preţuri medii, până la oferte de lux. Mai mult, vizitatorii vor putea lua contact direct cu producătorii de mobilă, pentru personalizarea proiectului.

Târgul de Mobilă este singurul eveniment din zona Dobrogea în cadrul căruia se reunesc mai multe firme de profil. Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare.
Producătorii şi distribuitorii care vor fi prezenţi la târg provin din Bucureşti, Constanţa, Braşov, Argeş, Bihor, Buzău, Mureş, Dâmboviţa, Satu Mare, Suceava, Bistriţa, Prahova şi Ungaria. Toate aceste evenimente se vor desfăşura la parterul Pavilionului Expoziţional, timp de patru zile, începând de mâine. Toţi cei care vor trece pragul expoziţiei vor putea participa la marea tombolă care se desfăşoară sub sloganul „Vizitează târgul şi câştigă patul anului 2015!“ Extragerea va avea loc în data de 29 martie, la ora 12.00. Saloanele vor fi deschise publicului timp de patru zile, de joi până duminică, având următorul program: în perioada 26 - 28 martie, între orele 10.00 şi 19.00, şi pe 29 martie, între orele 10.00 şi 16.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii