Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment de excepție la Brigada 9 Mecanizată Mărășești. Subofițer decorat de americani pentru rezultatele obținute în Afganistan (galerie foto)

ro

18 Jan, 2018 07:00 2655 Marime text
Recent, plutonierul adjutant principal Ion Cristinel Cazacu, subofiţer de comandă al Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, a fost decorat pentru rezultatele foarte bune obţinute pe timpul îndeplinirii misiunii “Resolute Support”, în Teatrul de Operaţii Afganistan, în perioada august 2016 - februarie 2017.

Locotenentul Mirela Gheorghe, purtătorul de cuvânt al Brigăzii, a declarat pentru ZIUA de Constanța, că distincţia a ajuns din SUA de curând şi i-a fost înmânată militarului vineri, 12 ianuarie 2018, la sediul unității. 

Facem precizarea că după şase luni de activitate în Baza Aeriană Militară Kandahar, militarul a fost decorat de partenerul american cu "The Meritorious Service Medal", una dintre cele mai importante distincții ale Armatei Statelor Unite ale Americii.

Plutonierului adjutant principal Ion Cristinel Cazacu, a fost felicitat de către comandantul Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, general de brigadă Dorin Toma, pentru profesionalismul şi devotamentul de care a dat dovadă pe timpul executării misiunii.

Sursa foto: Gheorghe Gabără Facebook/Brigada9Mecanizata
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii