Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euro Vial Lighting a marcat 19 ani de activitate (galerie foto)

ro

01 Apr, 2015 00:00 4080 Marime text

Euro Vial Lighting a organizat, ieri, un eveniment dedicat celor 19 ani de activitate pe care i-a împlinit în luna martie, context în care, alături de angajaţi, parteneri şi colaboratori, a prezentat cele mai noi inovaţii MyHome, despre care se spune că redefinesc conceputul de confort pentru „acasă“. „Singurul lucru pe care mi l-am dorit a fost să vin cu servicii pentru client, în favoarea clientului. Ne-a interesat să venim cu ceva nou faţă de competitor. De astăzi, ei pot descoperi magazinul online, valabil pentru toată ţara“, a declarat Virgil Lixandru, directorul general al companiei. Magazinul online al Euro Vial Lighting este disponibil la adresa shop.eurovial.ro şi se defineşte ca o platformă online care se pretează pe mai multe dispozitive.

Până în 2003, Euro Vial Lighting a evoluat doar pe piaţa din Constanţa, însă, în ultimul deceniu, compania s-a dezvoltat şi pe pieţele din Galaţi, Iaşi, Bucureşti, Craiova, Cluj şi Timişoara.

În contextul evenimentului aniversar de ieri au fost prezentate, de către Legrand şi Philips, partenerii Euro Vial, „MyHome - Soluţii integrate pentru case inteligente“ şi Philips Hue, becurile multicolore considerate „cele mai inteligente becuri din lume“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii