Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este Ziua comunicatorului din MAI. Cine sunt purtătorii de cuvânt ai instituțiilor de profil din Constanța

ro

20 Jun, 2021 20:27 2728 Marime text
  • Pe 20 iunie sărbătorim Ziua Comunicatorului MAI, este un bun prilej pentru a le transmite tuturor succes în activitate și inspirație în gestionarea imaginii instituționale!
Activitatea de comunicare într-o instituție publică înseamnă responsabilitate și o pregătire continuă. Să fii purtător de cuvânt nu este ușor, dar dacă faci ceea ce-ți place, atunci cu siguranță fiecare zi din meseria de comunicator îți va aduce mulțumire și satisfacție profesională.

Și pentru că pe 20 iunie sărbătorim Ziua Comunicatorului MAI, este un bun prilej pentru a le transmite tuturor succes în activitate și inspirație în gestionarea imaginii instituționale!

În fotografii sunt purtătorii de cuvânt ai instituțiilor MAI din județ, și anume: în imaginea din stânga, sus, Mădălina Greavu, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Județul Constanța, în imaginea din drepta, sus, se află Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, în stânga, jos, o vedem pe purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica, iar în imaginea din dreapta, jos, se află purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al GMJ Tomis Constanța, Sorin Trancă și Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța

La mulți ani!, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Sursa foto: Facebook/ ISU Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii