Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial. Sevil Shhaideh este membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

ro

27 Oct, 2017 13:40 2701 Marime text
OMV Petrom S.A. (OMV Petrom) anunţă numirea lui Sevil Shhaideh că membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precum şi că membru al Comitetului de Audit şi membru al Comitetului
Prezidenţial şi de Nominalizare ale OMV Petrom, că urmare a renunţării lui Mihai Busuioc la mandatul în funcţiile mai sus menţionate.

Potrivit anunțului publicat pe bvb.ro, în conformitate cu prevederile art. 1537 , aliniatul (1) din Legea societăţilor nr. 31/1990 şi ale art. 17.4 din Actul Constitutiv al OMV Petrom S.A, Sevil Shhaideh a fost numită  membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit şi membru al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare ale OMV Petrom, începând cu dată aprobării numirii sale de către Consiliul de Supraveghere, respectiv 26 octombrie 2017, şi până la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor.

Sevil Shhaideh este licenţiată a Facultăţii de Planificare Economică şi Cibernetică din cadrul Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti şi a obţinut o diplomă de master în Managementul Poiectelor de Afaceri la Universitatea Ovidius din Constanţa. De asemenea, este specializată în diverse domenii, precum manager de proiect, expert în administraţie publică şi auditor în managementul calităţii şi audit financiar. Sevil Shhaideh are o experienţă de 20 ani în calitate de funcţionar la nivelul administraţiei publice locale. Începând cu anul 2012 a deţinut mai multe funcţii în cadrul Guvernului României, precum secretar de stat şi
ministru în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi de viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, având că principale responsabilităţi dezvoltarea regională, managementul proiectelor europene şi al activităţilor din administraţia publică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii