Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Cine sunt membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al SC Neptun-Olimp SA

ro

28 Feb, 2019 00:00 1948 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC Neptun - Olimp SA, convocată în şedinţă ordinară din data de 7.01.201 (la prima convocare), a luat mai multe decizii.
 
Astfel, AGOA a aprobat revocarea membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al societăţii Neptun Olimp SA, ca urmare a expirării mandatelor acestora, respectiv: George Bogdan Boruna, Ionela Stoian, Dragoş Călin, Mihuţ Nastasache, Petcu Zena Ramona. De asemenea, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii Neptun - Olimp SA a numit pe locurile rămase vacante, până la finalizarea procedurii de selecţie şi numire a unor administratori, următorii membri provizorii ai Consiliului de Administraţie: George Bogdan Borună, Ionela Stoian, Nastasache Mihuţ, Ramona Zena Petcu, Mihai Ciprian Iftime.
 
În acest context, Adunarea Generala Ordinară a Acţionarilor a aprobat ca durata mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al Neptun - Olimp SA va fi de patru luni, respectiv de la data de 7.01.2019 până la data de 7.05.2019. Adunarea Generala Ordinara a Acţionarilor a aprobat indemnizaţia membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al Neptun - Olimp SA la nivelul cuantumului aprobat în AGOA societăţii din data de 12.06.2017, cu respectarea şi încadrarea în prevederile bugetului de venituri şi cheltuieli aprobat în condiţiile legii pentru anul 2019.
 
Nu în ultimul rând, AGOA a stabilit cine va semna contractele de mandat ale membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al Neptun - Olimp SA. Astfel, acestea se vor semna de reprezentantul Ministerului Turismului în AGOA şi directorul general al societăţii Neptun - Olimp SA. Cătălin Mihail Caracostea, director general, a fost împuternicit să semneze pentru publicitatea hotărârilor adoptate şi să le depună la Oficiul Registrului Comerţului.
 
Deciziile Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor SC Neptun - Olimp SA, convocată în şedinţă ordinară din data de 7.01.2019, au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii