Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoționant! Preotul din Constanța care și-a regăsit mama după 29 de ani

ro

10 May, 2021 18:39 3897 Marime text
  • Părinte Arhid. George-Mihai Hrițuleac din Constanța și-a regăsit mama după 29 ani cu ajutorul paginii de Facebook - The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.
Iată povestea:

„Pentru că nu toate căutările au loc public, vreau să împărtășesc cu voi bucuria pe care am avut-o atunci când domnul Părinte Arhid. George-Mihai Hrițuleac a avut încredere în noi și ne-a cerut ajutorul. Mă bucur nespus că am reușit să îi găsim mama, și cu acordul dânsului vă adaug cuvintele lui pentru noi toți, cuvinte care au venit ca o mângâiere pentru suflet:

«Dumnezeu știe cel mai bine din ce motive mi-a fost dat să cresc fără Mamă. Tot EL știe cel mai bine de ce mi-a fost rânduit să eșuez în încercările mele de a o găsi din ultimii mai bine de 5 ani. Nu m-am oprit din căutări și, până la urmă, Dumnezeu mi-a rânduit ca anul acesta să dau peste niște oameni minunați la “The Never Forgotten Romanian Children” și, cu ajutorul lor să o găsesc pe cea care mi-a dăruit viață. Ne-am întâlnit, am povestit și ne-am bucurat unul de altul câteva zile. Până la următoarea întâlnire… Mulțumesc din suflet pentru tot și pentru toate, echipei The Never Forgotten Romanian Children!
Să vă răsplătească Dumnezeu jertfa, dragostea și osteneala! Dumnezeu să rânduiască tuturor reîntregirea sufletelor prin aflarea membrilor familiilor biologice! Pace si bucurii tuturor!», se arată în postarea publicată pe Facebook de Organizația The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.



Sursă foto: Facebook/ The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii