Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru au preluat controlul societății Windland Energy SRL

ro

20 Sep, 2021 00:00 2109 Marime text
  • Acționarii de la Windland Energy SRL s-au retras și au cesionat părțile sociale deținute către Emanuel Muntmark și către Cătălin Mrejeru
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea nr. 1 a societății Windland Energy SRL, decizie aprobată la data de 19 aprilie 2021, publicată pe 3 septembrie.
 
Astfel, în urma Adunării Generale a Asociaților firmei Windland Energy SRL, asociații Pronergy Investments Limited, firmă din Cipru, reprezentată de Elena Stroe, cetățean român, societate care deține 80% din capitalul social ți Zilupe Holdings Limited, firmă înființată tot în Cipru, deținută de Elena Stroe, care deține restul de 20% din capitalul social, cu participarea lui Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru, au fost luate decizii importante.
 
Din firma Windland Energy SRL s-a retras Pronergy Investments Limited și au fost cesionate părțile sociale către Emanuel Muntmark. Totodată, s-a retras și Zilupe Holdings Limited și au fost cesionate către Cătălin Mrejeru părțile sociale deținute.
 
Așadar, cei doi asociați noi ai firmei sunt Emanuel Muntmark, cu 80% cotă de participare și Cătălin Mrejeru, care va deține 20% din firmă.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:

Crucea Power Park SRL are un nou acționar. Este vorba de Electrica SA

Electrica SA a devenit acționar la o societate deținută de către „regele eolienelor”, Emanuel Muntmark
 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii