Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliminată la începutul anului și cooptată ulterior de către AGA, Mirela Matichescu, desemnată președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu

ro

06 May, 2020 00:00 3722 Marime text

Consiliul de Administrație al societății naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu SA are un nou președinte.
Membrii Consiliului de Administrație au aprobat pe 18 martie a.c. desemnarea Mirelei Matichescu în funcția de președinte al CA-ului. Mandatul acesteia este valabil atâta timp cât va deține calitatea de administrator al societății cu posibilitatea de prelungire de două luni, respectiv până în luna iulie a acestui an. Propunerea privind alegerea președintelui CA-ului a fost făcută de directorul societății, Bogdan Artagea. Totodată, în aceeași ședință a fost înlocuit și reprezentantul Fondului Proprietatea. Romani Tony Avramescu -Gruia a devenit consilier de stat iar în locul său, în CA-ul Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu a fost cooptat Adrian Florea.


Iată componența Consiliului de Administrație:

Bogdan Artagea – directorul aeroportului AIMK
Horia Mihail Acatrinei – director economic al AIMK
Mirela Matichescu – administrator public al județului Constanța – președinte CA
Adrian Florea– reprezentat Fondul Proprietatea
Ligia Elena Căpățână  - reprezentatul primăriei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța
Secil Cantaragiu – consilier local PMP
Constantina Vasilescu - consilier județean PNL în CJ Ialomița.
Vă reamintim, pe 20 ianuarie a.c, Ministerul Transporturilor a dat curs solicitării Consiliului Județean Constanța și a convocat o nouă ședință a Adunării Generale a Acționarilor Societății Naționale Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu.
În cadrul ședinței membri AGA au decis să coopteze din nou reprezentantul CJ în Consiliul de Administrație al Aeroportului. Astfel, administratorul public al județului Constanța, Mirela Matichescu revinea în CA-ul de la aeroportul Kogălniceanu, după ce fusese eliminată în ședința din 14 ianuarie a.c..
Prin cooptarea acesteia, a pierdut funcția de administrator tulceanul Geambazu Nicu Daniel - membru PNL Tulcea.



Citește și: 

PSD a fost ras din CA-ul Aeroportului Kogălniceanu. CJC a rămas fără reprezentant şi cere o nouă convocare a AGA şi vot cumulativ (document + galerie foto)

Ministerul Transporturilor a eliminat reprezentatul CJC din Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu. Iată noul Consiliu de Administraţie

Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, împănat cu pesedişti (galerie foto)

Consiliul Județean are din nou reprezentant în Consiliul de Administrație al Aeroportului de la Kogălniceanu

Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu i-a prelungit din nou mandatul directorului economic. Cine s-a abținut de la vot

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii