Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elicopterul SMURD chemat pentru preluarea unui tânăr împuşcat de poliţişti în timpul unui scandal în Primăria Saraiu (galerie foto)

ro

13 Apr, 2017 18:07 9542 Marime text
Elicopterul SMURD a fost solicitat în această după amiază să intervină în apropiere de localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu să intervină pentru preluarea unui tânăr de 25 de ani din Hârşova.

Din primele informaţii pacientul este foarte agitat şi are tensiunea arterială foarte ridicată. Acesta a fost implicat într-un incident în Primăria Saraiu acolo unde împreună cu un alt individ au provocat un scandal şi au ameninţat un angajat al primăriei. În timpul incidentului tânărul de 25 de ani a fost împuşcat de poliţiştii care au făcut uz de armamentul din dotare pentru aplanarea scandalului. Acesta a suferit o plagă superficială şi a fost transportat la spitalul din Hârşova. Ulterior a fost preluat de o ambulanţă de la Hârşova, iar în apropiere de localitatea Nicolae Bălcescu s-a efectuat transferul către elicopterul SMURD. 

Pentru a se evita producerea unor incidente, la faţa locului a fost solicitată intervenţia jandarmilor. Acesta va fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

UPDATE! 

La data de 13 aprilie a.c. doi bărbați au intrat în sediul Primăriei din Saraiu unde au provocat scandal, amenintand un angajat al primăriei. În urma apelului la 112 polițiștii din cadrul Secției 7 Rurale au intervenit pe DN 22, acolo au fost nevoiți să foloseasca armamentul din dotare. Au fost executate 3 focuri cu respectarea procedurilor legale. Unul dintre cartușe l.a nimerit pe unul dintre bărbații agresori, care a fost transportat ulterior la spital cu ambulanta. Polițiștii continuă cercetarile, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale prin unitatea de parchet competenta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii