Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ vor juca tenis de masă într-o sală modernizată (document)

ro

05 Aug, 2016 00:00 2521 Marime text
 

Elevii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ vor juca tenis de masă într-o sală modernizată, întrucât Primăria municipiului Constanţa investeşte în lucrări de consolidare a structurii de rezistenţă, supraînălţare şi modernizare a clădirii în care funcţionează sala de tenis de masă a liceului.
 
În acest sens, Primăria Constanţa organizează licitaţie de atribuire a contractului - în valoare de 4.849,34 de lei - „Consolidare structură de rezistenţa, supraînălţare şi modernizare clădire sala de tenis de masă în cadrul Liceului cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru»“.
 
Obiectivul contractului îl constituie achiziţionarea de către autorităţile constănţene a serviciului de întocmire a expertizei tehnice pentru obiectul vizat în contract, în scopul stabilirii de soluţii şi măsuri care se impun pentru realizarea investiţiei ce constau în realizarea unui nou spaţiu în locul podului existent, recompartimentarea spaţiilor existente la subsol şi parter, astfel încât să se asigure realizarea unor spaţii ca recepţie, bucătărie, sală de mese şi săli de pregătire fizică şi recuperare - la subsol, precum şi spaţii pentru cazarea sportivilor - la parter.
 
Ofertele vor fi depuse până pe data de 12 august, la sediul Primăriei Constanţa, bulevardul Tomis numărul 51, camera 18.
 
Caietul de sarcini, precum şi informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Primăriei municipiului Constanţa, bulevardul Tomis numărul 51, etaj II, camera 226, la numărul de telefon 0241488123, cât şi de pe site-ul instituţiei, www.primaria-constanta.ro, rubrica „Achiziţii Publice“.
 
Anunţul de participare la licitaţia organizată de Primăria municipiului Constanţa poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii