Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevă a Colegiului Național Militar din Constanța, premiul al III-lea la Olimpiada internațională de eseuri, organizată de European Security and Defence College

ro

10 Sep, 2021 19:48 1864 Marime text
  • Bianca este elevă la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța și a fost prezentă la Bruxelles, în perioada 7-8 septembrie
Eleva sergent major Bianca a obținut premiul al III-lea la Olimpiada internațională de eseuri, organizată de European Security and Defence College.

Bianca este elevă la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța și a fost prezentă la Bruxelles, în perioada 7-8 septembrie, împreună cu comandantul colegiului, comandor dr. ing. Gabriel-Iulian Tănase, şi profesoara de limba engleză, prof. dr. Ene Mihaela, la Forumul European al Școlilor Militare de Învățământ Secundar.

Premiile au fost înmânate, în prezența unor reprezentanți ai Comisiei Europene și ai liceelor militare din Europa.

Sursa foto: Facebook/ Forțele Navale Române

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii