Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Frîncu - „Isabella Stan este cea mai bună soluţie pentru conducerea Direcţiei pentru Sport" (Document)

ro

02 Mar, 2012 00:00 5609 Marime text
isabellastanelenafrancu.jpgPlecarea Elenei Frîncu de la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa a creat condiţiile propice pentru vehicularea a tot soiul de informaţii. De departe, cea mai importantă informaţie se referă la persoana care o va urma pe Elena Frîncu, un nume remarcabil în sportul românesc, la şefia DJST Constanţa, o instituţie care, de ani buni, rămâne în pole position.

Ieri însă, coincidenţă sau nu, chiar în ziua prezentării bilanţului de activitate a Direcţiei pe anul 2011, semnele de întrebare au fost spulberate. Dacă până în jurul prânzului informaţia potrivit căreia Isabella Stan va prelua conducerea DJST era confirmată doar de anumite surse, după-amiază Elena Frîncu a declarat franc: „Isabella Stan este cea mai bună soluţie pentru conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport. Are tot ce îi trebuie şi poată să ducă mai departe, aşa cum se cuvine, această instituţie. Căci DJST Constanţa trebuie să rămână pe locul I, ocupă această poziţie de ani de zile".

Elena Frîncu a explicat că Isabella Stan „va prelua, în calitate de director coordonator cu drept de semnătură, conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa odată cu semnarea unui ordin de către Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret".

Fosta mare handbalistă a României a mărturisit că i-ar fi plăcut ca noul director executiv al DJST Constanţa să fie un sportiv de performanţă, dar că, în actualul context, şi un om cu experienţă în zona administraţiei sportive este potrivit. „Eu am rugat-o să accepte", a mai menţionat Elena Frîncu. Potrivit declaraţiilor acesteia, pe data de 12 martie va avea loc o conferinţă de presă în care ea va preda ştafeta noului director al instituţiei.

Cine este Isabella Stan

 

În prezent, Isabella Stan este director regional pe Regiunea de Sud-Est din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. Ea a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcţii şi în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, printre care şi cele de consilier şi director coordonator adjunct.

Potrivit declaraţiei de avere depuse pe 12 mai 2011 şi publicate pe site-ul ANST, Isabella Stan a trecut, la capitolul „Bunuri imobile, terenuri, intravilan", un spaţiu de doar 15 metri pătraţi. Ca titular al acestui teren figurează soţul său, Theodor Alexandru Stan. Tot soţul este trecut ca titular şi în dreptul apartamentului de 53,69 metri pătraţi, dobândit în anul 2001, prin vânzare-cumpărare.

În ceea ce priveşte autovehiculele, Isabella Stan deţine o Skoda Octavia Tour 1 şi un Peugeot 107, ambele dobândite prin vânzare-cumpărare.

Din 1991 şi până în prezent a dobândit bijuterii din aur în valoare aproximativă de 6.000 de euro.

Cea care are toate şansele să preia şefia DJST a trecut în declaraţia de avere, la capitolul „Conturi şi depozite bancare" a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, trei conturi la Bank România şi unul la Banca Constanţa. Primele trei sunt în valoare de 21.025 lei, 18.524 lei şi 4.232 lei, iar cel de-al patrulea cont este în valoare de 8.840 lei.

Cât despre venituri, Isabella a încasat 16.741 lei de la DJST, în calitate de director coordonator adjunct şi tot de aici 6.464 de lei, în calitate de consilier. Ca profesor în cadrul Colegiului Tehnic Tomis, Stan a încasat 863 de lei.

Potrivit declaraţiei de interese, Isabella Stan este membru al Fundaţiei Sportin Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii