Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Frîncu, în lacrimi la şedinţa de bilanţ „Este ziua care marchează finalul carierei mele în cadrul DJST Constanţa" (Galerie foto)

ro

02 Mar, 2012 00:00 3232 Marime text
francu-ElenaFrancu1.jpgFlori, diplome, premii, cuvinte de laudă, de mulţumire, emoţii şi lacrimi au fost ingredientele şedinţei de bilanţ pe anul 2011 a DJST Constanţa şi a CS Farul

francu-ElenaFrancu2.jpgÎntr-o atmosferă de sărbătoare, ieri, la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, a avut loc prezentarea raportului de activitate pe anul 2011 a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa şi a CS Farul. Şi pentru că şedinţa de bilanţ a coincis cu 1 martie, prima zi a primăverii, doamnele şi domnişoarele au primit de la militarii Grupării de Jandarmi Mobile Tomis câte o floare. Directorul executiv al DJST, Elena Frîncu, a anunţat cu emoţii în glas că această zi este ultimul eveniment la care participă în calitate de şefă a sportului constănţean. „Este o zi foarte grea pentru mine, este ziua care marchează finalul carierei mele în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. Este o zi grea pentru mine pentru că este ultima şedinţă de bilanţ la care voi lua parte după 27 de ani ca funcţionar al DJST. Dar nu am ce face, asta este viaţa. Împreună cu echipa Direcţiei pentru Sport şi Tineret am participat la binele sportului constănţean. Am investit energie, emoţie, sentiment, suflet, logică şi tot ce am putut pentru a ajunge acolo unde am dorit eu şi familia sportului constănţean", le-a spus celor prezenţi Elena Frîncu. Oficialul de la DJST a ţinut să precizeze că a scăpat de datoriile de două milioane de lei moştenite de la fosta Direcţie Judeţeană de Tineret. „Mă bucur că am reuşit să scap de datoriile de la Tineret. Pot preda ştafeta cu inima curată", a adăugat şefa DJST. Alături de Elena Frîncu au fost Claudiu Iorga Palaz, prefectul judeţului Constanţa, Doina Melinte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Ştefan Cristian Săndulache, secretarul general al ANST, Sorin Moldovan, vicepreşedinte al ANST, Lorincz Szell, vicepreşedinte al ANST, Isabela Stan, coordonator regional al ANST, Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, directori au DJST Buzău, Galaţi, Vrancea şi Tulcea, Carmen Vasile din partea Consiliului Judeţean Constanţa, Petrică Munteanu, directorul executiv al Direcţiei Relaţii Internaţionale şi Organizare Evenimente din Primăria Constanţa, directori ai instituţiilor de stat, precum şi o serie de campioni olimpici, mondiali şi europeni din judeţul nostru. Printre reuşitele realizate în anul 2011de echipa de la DJST se numără: realizarea proiectului „Prezent la sport, absent la doctor", menţinerea parteneriatului performant cu instituţiile locale şi serviciile deconcentrate cu atribuţii în sport şi tineret, realizarea unor competiţii şi evenimente sportive în parteneriat cu Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Primăria Constanţa, asigurarea unor condiţii decente cu programe sportive adecvate vârstei tinerilor în taberele de la 2 Mai şi Eforie Sud.

Sportivii seniori ai anului 2011, premiaţi la şedinţa de bilanţ a DJST

În cadrul şedinţei de bilanţ pentru anul trecut a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa au fost premiaţi şi sportivii seniori ai sportului constănţean cu rezultate deosebite în 2011. Premiul judeţean „Senior al anului 2011" a revenit Elizei Samara - tenis de masă (antrenori Viorel Filimon şi Liliana Sebe de la Clubul Sportiv Farul Constanţa), locul I - Diana Bursuc (canotaj), locul III - Andrei Filimon (tenis de masă), locul IV - Corina Constantin (gimnastică aerobică) , locul V - Valentin Mavrodineanu, Mircea Zamfir şi Petru Porime (gimnastică aerobică), locul VI - Andrei Romeu (navomodelism) şi Corneliu Costiniuc (navomodelism), locul VII - Cristina Bujin (atletism), locul VIII - Ionuţ Gheorghe (box), locul IX - Cristian Robert Albert (karate) şi Daniel Asaftei (kempo), locul X - Ionuţ Nicolae (karate skdun). Locul II nu a fost acordat. De asemenea, în cadrul şedinţei de prezentare a raportului de activitate pe anul 2011 va avea loc şi premierea unor personalităţi ale sportului constănţean în cadrul programului „Să ne amintim de ei". Aceştia sunt: Maria Aftenie, Dan Ciocan, Liviu Levonian, Mircea Iacob, Ion Filip, Anca Dragu, Flori Dobrin, Dan Zaharia, Marcela Andreev.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii