Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs organizat a treia oară Electrocentrale Constanţa SA nu-şi găseşte director economic

ro

17 Jun, 2015 00:00 1997 Marime text
După două încercări nereuşite, la care niciun candidat nu a fost declarat „promovat“ la concursul pentru ocuparea funcţiei de director economic, SC Electrocentrale Constanţa SA mai face o încercare.
 
„Am organizat de două ori concursul, dar niciun candidat nu a promovat examenul. În prezent, funcţia de director economic este deţinută, temporar, de Silvia Bătrânu, şeful Serviciului Financiar. Funcţia de director economic a devenit vacantă după ce fostul director s-a pensionat pe caz de boală“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Gheorghe Enache, directorul Electrocentrale Constanţa SA.

Astfel, pe 3 iulie se va desfăşura interviul, iar pe data de 6 iulie, proba scrisă. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare în domeniul economic, finalizate cu diplomă de licenţă, minimum zece ani experienţă profesională, dintre care cinci ani în funcţii de conducere în domeniul economic. Relaţii suplimentare la telefon 0241.585.300, interior 114.

Electrocentrale Constanţa funcţionează în urma divizării Electrocentrale Bucureşti SA (ELCEN). Societatea din Constanţa deţine Centrala Termoelectrică şi reţelele de transport al energiei termice care deservesc oraşul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii