Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrica SA a devenit acționar la încă o firmă a lui Emanuel Muntmark

ro

14 Sep, 2021 00:00 1498 Marime text
  • Electrica SA deține, de la finele lui iulie, o treime la firma Sunwind Energy SRL
  • Tot Emanuel Muntmark a rămas acționar majoritar
  • Administrarea firmei va fi făcută, mai nou, de către un consiliu de administrație
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat hotărârea societății New Trend Sunwind Energy SRL, care a fost luată în urma Adunării generale a Asociaților firmei la data de 28 iulie 2021.
 
Asociați la vremea respectivă erau Emanuel Muntark, care deține 99% din firmă, reprezentat prin Sebastian Petre Enache și Cătălin Mrejeru, care deține 1% din societate.
 
În urma întrunirii, s-a decis cesionarea de către Emanuel Muntmark a unui număr de 30 de părți sociale în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 30% din capitalul social al societății, către societeatea energetică Electrica SA, reprezentată la întrunire de către Georgeta Corina Popescu.
 

În urma cesiunii aprobate și ca urmar a dobândirii calității de asociat de către Societatea Energetică Electrica SA, începând cu data de 28 iulie, se aprobă modificarea structurii de participare la capitalul social după cum urmează:
  • Emanuel Muntmark – 69 de părți sociale
  • Electrica SA – 30 de părți sociale
  • Cătălin Mrejeru – 1 parte socială
 
Cătălin Mrejeru a fost revocat din funcția de administrator  al societății în cauză. S-a aprobat, totodată, ca administrarea firmei să fie făcută de către un consiliu de administrație, cu respectarea cerințelor prevăzute de actul constitutiv cu privire la mecanismul decizional aplicabil în funcție de valoarea sau tipul operațiunii.
 
A fost aprobată numirea următoarelor persoane în calitate de administratori și membri ai consiliului de administrație al firmei pentru un mandat de 2 ani, cu posbilitatea de reînnoire, începând cu data ședinței:
  • Cătălin Mrejeru
  • Sebastian Petre Enache
  • Georgeta Corina Popescu
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Electrica SA a devenit acționar la o societate deținută de către „regele eolienelor”, Emanuel Muntmark
 
 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii