Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edilul Nicolae Matei împarte pachete de Paşte celor nevoiaşi

ro

05 Apr, 2012 00:00 1684 Marime text
PrimariaNavodari-NicolaeMatei07.jpgO sticlă cu ulei, ouă, un pui şi făină vor primi pensionarii, persoanele cu venituri reduse şi persoanele cu handicap care locuiesc în oraşul Năvodari, cu ocazia sărbătorilor pascale.

Primăria oraşului Năvodari continuă programul privind acordarea de pachete pentru pensionari, persoane cu venituri reduse şi persoane cu handicap cu domiciliul în localitate. Astfel, înaintea Paştelui, echipe deja formate vor asigura buna desfăşurare a acestei activităţi. În acest sens, primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, în conformitate cu HCL nr. 274/30.11.2009, dar şi cu prevederile Legii 215/2001 privind administraţia publică locală a dat dispoziţia înregistrată cu nr. 410/28.03.2012, pentru desfăşurarea acţiunilor de acordare a pachetelor cu alimente înaintea Paştelui pentru persoanele defavorizate care au domiciliul în oraş. „Primăria Năvodari acordă pachete tuturor persoanelor defavorizate din oraşul Năvodari cu ocazia sărbătorilor de Paşti 2012, în perioada 09 - 12.04.2012", a precizat primarul oraşului Năvodari. Administraţia condusă de Nicolae Matei a stabilit ca ajutoarele să fie distribuite din următoarele puncte: Casa de Cultură Pontus Euxinus (pentru persoanele ale căror nume de familie încep cu literele A - D), Casa Căsătoriilor (pentru persoanele ale căror nume încep cu literele E - O), incinta Club TSP Ecoterm (pentru persoanele ale căror nume încep cu literele P - Z). Persoanele cu grad de handicap, beneficiarii de ajutor social şi persoanele care beneficiază de cantina socială îşi vor putea ridica pachetele de la Cantina Socială.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 05 Apr, 2012 21:00 Ma incanta din ce in ce mai multi ideea de-a ma muta in Navodari. Bravo d-ule Primar.....am vazut multe idei inovatoare din partea dvs. Va urez succes!!!