Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După o procedură anulată Primăria Constanţa vrea să reînvie sistemul de bike-sharing

ro

11 Nov, 2017 00:00 2476 Marime text
Primăria a publicat un nou anunţ de consultare privind achiziţia serviciului de asigurare a funcţionalităţii sistemului de bike-sharing aferent proiectului european „Black Sea Bike - Diversification of the tourism services în Constanţa - Balchik cross border region by bike-BSB“.
 
Obiectul consultării este determinarea valorii estimate a achiziţiei serviciului de asigurare a funcţionalităţii sistemului de bike-sharing, care include următoarele activităţi: reinscripţionarea cartelelor de proximitate; furnizarea şi inscripţionarea cartelelor de proximitate în funcţie de necesităţi - maximum 10.000 buc./an; servicii de operare sistem central; depozitare biciclete; servicii tehnice (biciclete şi staţii).
 
Prin această consultare, se solicită opinia operatorilor economici din domeniu cu privire la costurile, fără TVA, aferente serviciului de asigurare a funcţionalităţii sistemului de bike-sharing aferent proiectului european „Black
Sea Bike - Diversification of the tourism services în Constanţa - Balchik cross border region by bike - BSB“. Termenul-limită de transmitere a ofertelor: 20.11.2017.
 
Vă reamintim că procedura pentru servicii de operare a sistemului de bike-sharing, demarată de municipalitate în luna iulie, s-a încheiat fără niciun rezultat. „Singurul agent economic care s-a prezentat la licitaţie a avut o ofertă neconformă cu cerinţele din caietul de sarcini“, a declarat Rareş George Iordache, director executiv la Direcţia Servicii Publice din Primăria Constanţa. Valoarea estimată a achiziţiei a fost de 475.278 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Procedura pentru servicii de operare a sistemului de bike-sharing, anulată Constanţa, „pedalează“ abia anul viitor!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii