Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce au mai luat unul recent Consiliul Judeţean Constanţa alocă aproape 18.000 de euro pentru încă un autoturism (document)

ro

14 Mar, 2016 00:00 2281 Marime text


Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) nu mai are autoturisme în plus, aşa cum constatase Curtea de Conturi în urma unor controale din anii trecuţi. După ce a fost nevoit să dea mai multe autoturisme cu titlu gratuit către diverse instituţii subordonate, acum, se pare că CJC îşi reface „stocul“ de maşini. Pe 29 februarie, CJC a lansat un anunţ publicitar conform căruia instituţia va cumpăra un autoturism pentru deplasarea în zonele calamitate, precum şi pentru intervenţii, exerciţii şi alte activităţi, pentru care estima că va cheltui 67.500 de lei fără TVA. Adică aproximativ 18.000 de euro cu TVA. Pe data de 7 martie, licitaţia era deja desfăşurată.
 
Un alt anunţ, privind achiziţionarea unui autoturism cu aceleaşi funcţiuni, a fost publicat şi vineri, iar CJC va aloca aceeaşi suma. Ofertele pot fi primite până la 4 aprilie, iar câştigătoare va fi firma ce va oferi preţul cel mai scăzut. Furnizorul trebuie să garanteze achizitorului că produsul furnizat prin contract este nou, nefolosit, anul de fabricaţie cerut fiind 2015/2016. De asemenea, furnizorul trebuie să asigure garanţia de bună funcţionare, calitatea şi performanţele autovehiculului livrat pentru o perioada de minimum trei ani sau în limita a cel puţin 100.000 km de la data livrării.
 
În secțiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii