Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce au făcut-o lată cu deszăpezirea 6 milioane de lei, puşi la bătaie de CNAIR pentru întreţinerea unor spaţii de pe Autostrada Soarelui

ro

16 Jan, 2017 00:00 1835 Marime text
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) organizează o licitaţie prin care achiziţionează servicii de ordine şi curăţenie în spaţiile de servicii şi centrele de întreţinere şi coordonare de pe Autostrada A2, mai exact pe sectoarele Lehliu - Cernavodă şi Cernavodă - Constanţa, km 64+000 - km 211+980, pentru 25 de locaţii administrate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.
 
Durata contractului este de doi ani, iar valoarea acestuia este estimată la 5.999.032,69 de lei, fără TVA. Ofertele pot fi depuse până pe 15 februarie şi urmează să fie deschise la data de 13 martie. Aproape 450 de milioane de euro a oferit Compania Naţională de Infrastructură Rutieră pentru curăţarea autostrăzilor şi a drumurilor naţionale pe următorii patru ani. Cu toate acestea, odată cu primul viscol serios din această iarnă, autostrada care leagă capitala de Constanţa a fost închisă.
 
Constanţa s-a aflat printre judeţele cu cele mai multe drumuri blocate după viscol. Conform datelor CNAIR, deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Constanţa a fost făcută de Oyl Company Holding, care a primit 9,8 milioane de lei pentru a asigura circulaţia pe drumurile naţionale după căderea zăpezii. Societatea din Slobozia - Ialomiţa este deţinută de Corneliu Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii