Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Moinescu se adresează printr-o scrisoare consilierilor locali în problema vânzării Parcului Industrial

ro

26 Mar, 2012 01:26 2379 Marime text

comunicatcopy_exposure.jpgDumitru Moinescu se adresează printr-o scrisoare consilierilor locali în problema vânzării Parcului Industrial

Duminică, 25 martie, consilierul PDL, Dumitru Moinescu, redactează o scrisoare către consilierii locali ai municipiului Medgidia, prin care face apel la responsabilitatea şi conştiinţa acestora, cu rugămintea de a amâna luarea unei decizii asupra proiectului de vânzare a suprafeţei de 210,9028 hectare de teren intravilan cu destinaţia Parc Industrial, propus la punctul 17 de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din 26 martie 2012.

Stimată doamnă Consilier, Stimate domn Consilier

Timp de patru ani, am lucrat împreună pentru a lua hotărâri care au influenţat direct viaţa concetăţenilor noştri. Nu de puţine ori, opiniile noastre, ale consilierilor locali, au fost contradictorii. Alteori, ne-am completat punctele de vedere. Dar au fost şi foarte multe hotărâri cu care am fost de acord în unanimitate.

Consider aceasta ca pe un semn de normalitate, de toleranţă şi de democraţie.

Pentru că misiunea noastră de consilieri locali se apropie de final, consider că ar fi potrivit ca unele hotărâri cu impact major asupra viitorului medgidienilor să fie temeinic analizate şi dezbătute împreună cu cei care ne-au dat votul în 2008.

De aceea, fac apel la omenia, responsabilitatea şi conştiinţa dumneavoastră, cu rugămintea de a amâna luarea unei decizii asupra proiectului de vânzare a suprafeţei de 210,9028 ha teren intravilan cu destinaţia de „Parc Industrial", propus la punctul 17 pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din 26 martie 2012.

Aceasta hotărâre poate schimba destinele generaţiilor ce vor veni după noi. De aceea, cred că este cazul să cumpănim bine, să fim înţelepţi şi să lăsăm medgidienii să hotărască.

Parcul Industrial este al medgidienilor, pentru tinerii de azi şi de mâine!

25 martie 2012

Dumitru Moinescu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • geppetto 26 Mar, 2012 21:41 Eu am incredere in proiectul primarului Dumitru Moinescu, proiectul care va crea locuri de munca, proiectul care va atrage dupa sine multe alte proiecte destinate dezvoltarii economice si sociale a Medgidiei, proiectul care va intineri populatia Medgidiei. Succes echipei care stie ca singura cale de a castiga voturile medgidienilor este de a crea ceva bun.
  • CONSTANTIN ENE 26 Mar, 2012 09:41 Sa vinzi 200 de ha la pretul de 0,8 euro/mp este hotie murdara ! Se pare ca la primaria Medgidia zornaie catusele si canta cucuveaua !
  • gogaie 26 Mar, 2012 09:33 sunt curios sa vad reactia consilierilor psd si a d-nei vladescu in mod special(o sa bage capul in nisip ca strutul sau o sa aiba o atitudine critica fata de proiectul lui iordache?)...la consilierii pnl n-am nicio asteptare...ei voteaza precum le comanda iordache avand manutele legate cu sfoara...cand apasa iordache pedala,pnl-istii ,hop si ei cu manuta sus!
  • Maria 26 Mar, 2012 08:41 Oare chiar asa de nerusinati si iresponsabili vor fi?Este incredibil!Inainte de alegeri vor sa fie siguri ca dupa ei :POTOPUL!!!Doamne ,doar in Romania poti vedea atita iresponsabilitate!De ce cetatenii Medgidiei nu merg la Primarie sa le ceara socoteala .Pentru a face asa ceva trebuiau sa faca un referendum!!Ca nu este viitorul si pamintul lor!!RUSINE IORDACHE si a celor care vor semna!O sa ramina in istoria Medgidiei !!!Domnule Moinescu!Scoateti cetatenii in strada ca nu este de gluma cu atata iresponsabilitate!Medgidia si D-voastra nu trebuie sa va ingenunchiati in fata lor?CINE A PROPUS ACEASTA VINZARE?Sa iasa in fata poporului sa declare!Sa-l stie toata tara!!!
  • Ionelia 26 Mar, 2012 06:50 Aceasta sedinta va fii una dintre cele mai grele !!! Acum vom vedea adevarata fata a celor pe care, noi prin votul nostru i-am ales sa ne conduca destinele in anul 2008 !!! Va fii proba lor de loialitate si de demnitate !!!