Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Bocai sprijină cu alimente pensionarii şi persoanele cu handicap

ro

23 Apr, 2012 00:45 1778 Marime text
cap_5.jpgZeci de persoane s-au adunat la sfârşitul săptămânii trecute, în zilele de joi şi vineri, în vecinătatea Centrului Cultural din Ovidiu, în spaţiul unde autoritatea locală a amplasat nu demult opt căsuţe de lemn.

Patru dintre căsuţele aflate în apropierea Centrului Cultural s-au transformat în cursul săptămânii trecute în puncte de distribuţie a alimentelor. În total, 4.000 de pachete vor fi împărţite aici şi aceasta se întâmplă la iniţiativa primarului Dumitru Bocai, care a decis să sprijine în Săptămâna Luminată bătrânii şi persoanele cu handicap, oferindu-le pachete cu alimente, care conţin un kilogram de zahăr, un pui, ulei şi orez.

 bocai_-_pachete_2.jpg

Distribuirea pachetelor va fi reluată astăzi şi va continua până când cei 4.000 de beneficiari vizaţi vor primi alimentele. Nu este prima oară când primarul Dumitru Bocai împarte pachete localnicilor. Acelaşi gest îl face în fiecare an în preajma sărbătorilor creştine privind Naşterea Domnului, Învierea Domnului şi Adormirea Maicii Domnului. Vineri, în cea de-a doua zi de distribuire a pachetelor, primarul Dumitru Bocai s-a deplasat la cele patru puncte de distribuţie pentru a le ura cetăţenilor oraşului sănătate, dar şi pentru a sta de vorbă cu ei şi a le auzi problemele.

Bocai_-_pachete_3.jpg

Edilul a profitat de acest moment pentru a le comunica oamenilor ce proiecte de investiţii a derulat până în prezent. Dumitru Bocai le-a transmis cetăţenilor că în curând toate străzile din oraş vor fi asfaltate. Autoritatea locală a atras recent 2 milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru lucrări de asfaltare. Cu aceşti bani vor fi amenajate şi bordurile şi trotuarele pietonale şi vor fi realizate canale pentru preluarea apei pluviale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii