Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Bocai merge cu PP-DD în alegeri Speră să reprezinte interesele oamenilor din Colegiul 4 în Parlament

ro

12 Oct, 2012 01:00 2307 Marime text
Bocai-DumitruBocai2.jpgDumitru Bocai, fostul primar PDL al oraşului Ovidiu, a anunţat ieri că a luat decizia de a candida pentru funcţia de deputat în Colegiul 4, din partea PP-DD.

Primarul, în vârstă de 47 de ani, a mărturisit că a ales să candideze în Colegiul 4 întrucât în acest colegiu se regăseşte şi localitatea Ovidiu, oraş pe care l-a condus în mandatul 2008 - 2012. „Nu puteam să-mi aleg decât un colegiu unde sunt cunoscut cel puţin într-o localitate", a afirmat Bocai. Fostul edil este de părere că în această competiţie toţi contracandidaţii au câte o şansă. „Este ca în competiţiile sportive, unde echipele intră pe teren cu şanse egale", a subliniat Dumitru Bocai. Candidatul PP-DD-ului pentru Colegiul 4 susţine că nu-i este teamă de contracandidaţi, afirmând că nu ei sunt pericolul. „Nu depind de contracandidaţi, ci de oameni, de cei care mă votează", a afirmat Bocai. Fostul primar susţine că în această competiţie vine cu câteva atuuri de necontestat, recomandându-l experienţa acumulată în administraţia publică locală, dar şi faptul că este un om care a pornit de jos şi care a muncit pentru fiecare job în parte. „Am fost primar, am candidat de 3 ori pentru Primărie, am muncit pentru fiecare job pe care l-am avut. Dacă eram oportunist, aşteptam astăzi să mi se ofere o funcţie de şefie în deconcentrate, dar nu-mi este frică să merg în faţa electoratului pentru a le câştiga încrederea şi a le reprezenta interesele în Parlamentul României", a declarat Bocai.

Colegiul 4, disputat momentan de PP-DD, PDL şi PSD

Dacă PP-DD va merge în alegeri cu Dumitru Bocai, din partea PDL va candida pentru Colegiul 4 Constantin Chirilă, fost coleg de partid cu Dumitru Bocai şi actualul deputat pe acest colegiu. PSD-ul încă nu a anunţat cine va fi desemnat pentru Colegiul 4, însă este vehiculat numele lui Radu Babuş, consilier judeţean şi director al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii