Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSVSA Constanța cumpără 24.000 de doze de vaccin (document)

ro

15 Oct, 2018 00:00 2039 Marime text
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța intenționează să cumpere vaccin antirabic inactivat. Potrivit anunțului de participare simplificat, este vorba de achiziționarea a 24.000 de doze de vaccin antirabic inactivat, pentru realizarea Programului acțiunilor sanitare veterinare pentru anul 2018. Ofertele pentru participarea la licitație pot fi depuse până la 22 octombrie, ora 15.00 la sediul din șoseaua Mangaliei nr. 78 al DSVSA Constanța.
 
Conform anunțului de participare, criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”, iar valoarea totală estimată a contractului pentru furnizarea de vaccin antirabic inactiv este de 30.000 de lei.
 
Achiziția se refera la un proiect finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, tipul finanțării fiind fonduri bugetare. Ofertantul declarat câștigător va publica la solicitarea autorității contractante documentele prin completarea DUAE și are obligația să facă dovada regularității lucrărilor ce urmează a fi prestate conform cerințelor impuse în anunț. 
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcții de decizie, în organizarea, derularea și finalizarea procedurii de achiziție din cadrul DSVSA Constanța sunt: dr. Silvana Diana Cristescu, dr. Mihăiță Gheba, ec. Vera Tolea, consilier juridic Mihai Sorin Turineac, dr. Ion Brîndușa, consilier principal Luminița Teja, consilier superior Daniel Diaconescu, consilier superior Liana Coronea și dr. Maria Rujanschi.
 
Ofertantul clasat pe primul loc în urma evaluării va prezenta următoarele documente: certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului, copie certificată „conform cu originalul“, semnata și stampilata de reprezentantul legal, din care să reiasă că ofertantul are ca obiect de activitate principal sau secundar furnizarea produsului care face obiectul achiziției. 
 
În cazul procedurilor de achiziție publică în care s-a publicat o invitație la procedura concurențială de ofertare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, informațiile solicitate în partea I vor fi preluate automat, cu condiția ca serviciul electronic pentru DUAE să fie utilizat pentru generarea și completarea DUAE.
 
Livrarea produselor se face la sediul DSVSA Constanța în baza notei de comandă emise de aceștia, în termen de maximum șapte zile de la primirea comenzii.
 
Puteți consulta anunțul de participare la licitație în secțiunea „Documente“.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii