Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSVSA Constanţa caută o firmă pentru supravegherea, prevenirea, controlul şi eradicarea bolilor la animale (document)

ro

18 Mar, 2016 00:00 3198 Marime text
Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanţa organizează, în această lună, licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii de supraveghere, prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului, de identificare şi înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor şi caprinelor şi a mişcării acestora“, cinci loturi, în valoare de 1.221.267,56 de lei.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 166706/17.03.2016, publicat pe licitatiapubica.ro, contractul va fi prestat în următoarele Circumscripţii Sanitar-Veterinare de Asistenţă din judeţul Constanţa: CSVA Agigea, CSVA Cumpăna, CSVA Cerchezu, CSVA Grădina şi CSVA Vulturu.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele până la data de 30 martie, ora 9.30, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 10.00. Potrivit anunţului de participare la licitaţie, va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 48 de luni. Valoarea garanţiei de participare este de: 1.150 de lei pentru lotul I CSVA Agigea, 1.831 de lei pentru lotul 2 CSVA Cumpăna, 2.563 de lei pentru lotul 3 CSVA Cerchezu, 4.800 de lei pentru lotul 4 CSVA Grădina şi 1.875 de lei pentru lotul 5 CSVA Vulturu.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: dr. Geronimo Brănescu - director executiv, Ion Brânduşă - director executiv adjunct, Vera Ţolea - şef Serviciu Economic şi administrativ, Mihai Sorin Turineac - consilier juridic, dr. Diana Cristescu - şef SCOSA, Liana Coronea - consilier superior, Daniel Diaconescu - consilier superior, Luminiţa Teja - consilier asistent, Dinela Brânduşa - consilier superior, Gabriela Ştefănescu - consilier superior.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii