Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumurile şi platformele de circulaţie din porturile maritime, reabilitate de CN APM Constanţa (document)

ro

10 Aug, 2018 00:00 1893 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa scoate din conturi circa 4.300.000 de lei pentru executarea lucrărilor de întreţinere a drumurilor şi platformelor de circulaţie cu îmbrăcăminte din asfalt din porturile maritime.
 
Ofertele de participare la licitaţia publică pot fi depuse până pe data de 30.08.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise în aceeaşi zi. Cuantumul garanţei de participare este de 43.000 de lei. Operatorul economic participant trebuie să facă dovada execuţiei, în cel mult ultimii cinci ani, de lucrări similare cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de cel puţin 4.300.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte de lucrări, finalizate sau aflate în curs de derulare.
 
Din cauza traficului auto greu intens ce se desfăşoară în porturile maritime şi a alternanţei perioadelor de îngheţ-dezgheţ, de-a lungul timpului au fost afectate o serie de drumuri. Aceste drumuri au fost asfaltate local, fapt ce a dus la compromiterea planeităţii acestora. Pentru aducerea la parametrii optimi de funcţionare din punctul de vedere al circulaţiei, se doreşte frezarea stratului rutier existent şi realizarea de covoare asfaltice.
 
Lucrările de întreţinere a drumurilor din incinta portuară, a drumurilor cu regim de autostradă, platformele de circulaţie cu îmbrăcăminte din asfalt din porturile maritime vor fi executate pe o suprafaţă de 38.719,50 mp. Durata estimată de realizare a obiectivului este de două luni, iar durata garanţiei va fi de trei ani.
 
Potrivit caietului de sarcini, se va realiza o suprafaţă totală de 38.719,5 mp aşternere covor asfaltic, din care se va aşterne pe pasajul superior intrare nr. 5 în suprafaţă totală de 4.208 mp şi 34.511,5 mp pe drumurile şi platformele din zonele Socep-GSP- dana 44 (Constanţa sector Nord) şi în zonele Agigea şi Eforie Nord (Constanţa sector Sud). Lucrările premergătoare turnării covorului asfaltic constau în repararea stratului suport, care, la lucrările de drumuri şi platforme, reprezintă un procent de 25% din suprafaţa totală (8.630 mp), iar la lucrările aferente pasajului se vor realiza în proporţie de 100%. Covorul asfaltic se va realiza în două moduri distincte: covor asfaltic, aferent lucrărilor de drumuri şi platforme, şi covor asfaltic, aferent pasajului, conform normativelor în vigoare.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Dan Nicolae Tivilichi; director general adjunct - Marian Tănase; Teodor Patrichi - director Direcţia Exploatare; Ion Tomescu - director Direcţia Tehnică; director Economic - Daniela Șerban; director coordonator - Ciprian Hanganu; director Direcţia Comercială - Mădălin Alexandru Crăciun; şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov; şef Serviciu Juridic şi Contencios - Iulian Pepi Tănase; şef Sucursala Energetică Port Constanţa - Kiss Laszlo Eduar, şef Sucursala de Servicii Port Constanţa - Vicentius Petrescu; şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa - Emil Sorin Banias; inginer - Antoniela Moldoveanu; inginer - Laura Valentina Bola, şef Birou Control Financiar Preventiv - Adina Gamalan, Departament Achiziţii Publice - Erna Silvia Braileanu, Murgeanu Gabriela; Naftali Daniel-Adrian; Panait Traian; Petraşcu Elena; Popeanga Silvia.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii