Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două terenuri ale Vanghelis Factory SRL, de vânzare

ro

19 May, 2015 00:00 1263 Marime text
Lichidatorul judiciar CC INSOL SPRL anunţă organizarea unor proceduri publice cu strigare pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii Vanghelis Factory SRL, aflată în faliment.
 
Licitaţiile se vor desfăşura în fiecare joi, în perioada 28.05.2015 - 18.06.2015, la ora 15.30, la sediul lichidatorului judiciar situat în Constanţa, strada Cibinului nr. 8. Participanţii la aceste licitaţii vor putea achiziţiona două terenuri în suprafaţă de 543 mp fiecare, situate în intravilanul localităţii Cumpăna. Preţul de pornire al licitaţiei este de 42.180 de lei/lot teren, exclusiv TVA. La licitaţie poate participa orice persoană fizică/juridică care achiziţionează caietul de sarcini, acceptă regulamentul de licitaţie, achită taxa de participare şi depune garanţia de participare. De asemenea, orice persoană fizică/juridică ce pretinde vreun drept asupra bunului imobil scos la licitaţie este invitată să anunţe acest fapt, în scris, lichidatorului judiciar, la sediul acestuia, până la data şi ora primei licitaţii.

Ce spune Registrul Comerţului

Vanghelis Factory SRL a fost înregistrată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Bibescu Vodă. Firma are un capital social subscris de 15.300 de lei, integral vărsat, compus din 1.530 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic al societăţii este Marius Liţă, născut pe 11.06.1989, în Medgidia. Societatea se ocupă de „activităţi în ferme mixte (cultură vegetală combinată cu creşterea animalelor)“. Potrivit Registrului Comerţului, Marius Liţă mai este implicat în Getica Intertrans SRL, Vlăduţ Cerna SRL şi Bonstar Construcţii SRL (în prezent cu activitate întreruptă temporar).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii