Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două bancomate au fost aruncate în aer. Hoții au fugit cu banii. Polițiștii fac cerctări

ro

14 Feb, 2020 09:11 2079 Marime text

Un bancomat din orașul Arad a fost aruncat în aer vineri dimineață, iar hoții au fugit cu casetele cu bani.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări, potrivit digi24.ro.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: "Din informațiile pe care le deținem până la această oră știm că azi noapte în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spary vopsea pe camerele de supraveghere. La față locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul.

Un al doilea atac a avut loc în jurul orei 4 dimineața, în comuna Belinț din județul Timiș, același mod de operare. Hoții au distrus bancomatul cu un dispozitiv exploziv și au fugit cu banii din aparat.

Amintim că, un incindet similar a avut loc în urmă cu 3 zile în Sinaia. Un bancomat aflat lângă un hotel din zona castelui Peleș a fost aruncat în aer. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii