Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosare cu Primăria Constanța privind concesionarea unor terenuri, Imobilul Fin.Co.Ge.Ro SPA de pe strada Avram Iancu, de vânzare (document)

ro

06 Jan, 2016 00:00 5707 Marime text


Povestea cu Fin.Co.Ge.Ro. SPA a început la Constanţa în anul 2000, când primarul de atunci, Gheorghe Mihăieşi, a semnat un contract de concesiune a unui teren de aproximativ 50.000 mp pentru ridicarea unui ansamblu rezidenţial în cartierul Faleză Nord. Potrivit respectivului contract, Primăria Constanţa ar fi trebuit să realizeze pe cheltuiala sa lucrările pentru utilităţi. În anul 2001, fostul primarul Radu Mazăre a contestat acest contract, urmând, ulterior, zeci de procese în instanță.

Creditorul Romeo Giovanni, reprezentat prin avocații Felicia Ovanesian și Cristina Toxin, a solicitat Biroului Executorului Judecătoresc Bogdan Ionică executarea silită a titlurilor executorii constând în Procesul-Verbal de Conciliere Judiciară nr.273/14, pronunțat de Tribunalul Civil din Catania – Secția de Muncă în dosarul nr.6354/2011, inițiat de Romeo Giovanni-recurent și Fin.Co.Ge.Ro. SPA - intimat. Executarea silită a fost încuviințată prin Încheierea nr.01/03.07.2015, emisă de B.E.J.Bogdan lonică. Astfel, pe data de 20 ianuarie, ora 12.00, la BEJ Bogdan Ionică din bulevardul Tomis nr. 221 va avea loc licitație publică pentru valorificarea unui bun imobil situat în Constanța, strada Avram lancu nr. 11-13, parter. Precizăm că la acestă adresă se află sediul social al societății FIN.CO.GE.R.O. SPA Catania Italia-Sucursala România.

Bunul imobil este reprezanat de un bloc locuințe și spații comerciale, compus din spațiu comercial nr.2+3+4+5.2, format din opt birouri, camera serverelor, bucătărie, trei grupuri sanitare și trei holuri în suprafață utilă de  253,78 mp, la care se adaugă dreptul de coproprietate forțată și perpetuă asupra tuturor părților din imobil, care prin natura și destinația lor sunt în folosință comună a tuturor proprietaritor blocului, precum și dreptul de proprietate asupra terenului afent spațiului comercial, în suprafață indiviză de 64,31 mp, care are numar cadastrat 106092-C1- USPCOM2+3+4+5.2 și carte funciară deschisa nr. 228287-C1-U60, proprietatea debitorului. Prețul de pornre al licitației este de 1.456.000.00 lei. Persoanele care vor să cumpere imobilul la licitație sunt obligate să depune la Trezoreria Statului, la C.E.C. BANK SA sau la orice altă instituție bancară, la dispozitia executorului judecătoresc,  pânsă la termenul stabilit pentru vânzare, o cauțiune reprezentând 10% din prețul de începere al licitației, dovada consemnării fiind atașata ofertei de cumpărare.

Despre FIN.CO.GE.R.O. SPA Catania Italia-Sucursala România

Înființată în anul 2009, societatea are sediul social în municipiul Constanța, strada Avram Iancu nr.11-13. Firma Mama este FIN.CO.GE.R.O. SPA. Persoană împuternicită este Romeo Nunzio, născut pe 08.10.1953, în Trecastagni – Italia. Obiectul de activitate al FIN.CO.GE.R.O. SPA Catania Italia-Sucursala România constă în Dezvoltare (promovare) imobiliară.

În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare a imobilului.

Citeste și:

Încă o tranzacţie Fin.Co.Ge.Ro. SpA Afaceri cu avocatul lui Nicuşor Constantinescu şi cu asociata lui Sorin Strutinsky

Peste un milion de lei pentru avocaţi, ca să-l apere pe primarul Constanţei în procesul cu Fin.Co.Ge.Ro. SPA (document)

Afaceriştii italieni de la Fin.Co.Ge.Ro., nemulţumiţi de NUP-ul lui Mazăre

Natura muşcă din faleză. Terenul a luat-o la vale „Fin.Co.Ge.Ro Eminescu Street Project“, un proiect făcut una cu pământul (galerie foto)

Fin.Co.Ge.Ro.SpA şi cererea de dizolvare a Consiliului Local Judecătorul Moţîrlichie vrea încetarea detaşării la Tribunalul Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii