Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorin Opreanu la Interviu Live ZIUA de Constanța „Putem să facem agricultură ecologică doar cu bani de la Uniunea Europeană“

ro

04 Nov, 2020 19:48 1861 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanța reia seria interviurilor live cu personalități locale, regionale dar și cu oameni obișnuiți cu povești de viață neobișuite. 
În cadrul interviului realizat de Lavinia Siclitaru, în data de 04 noiembrie, invitatul Dorin Opreanu, specialist în agricultură și fonduri europene vorbește despre proiectele candidaților PNL Constanța pentru alegerile legislative din decembrie.

Directorul adjunct AFIR, liberalul Dorin Opreanu a fost recent validat în funcția de consilier județean.

Acesta candidează și pentru un mandat de deputatul pe locul 9 pe lista PNL Constanța la alegerile parlamentare din 6 decembrie. 
 
Dacă va ajunge în Parlament, Dorin Opreanu vrea să sprijine agricultura printr-o serie de inițiative legislative pe care vrea să le legifereze. Una dintre acestea vizează agricultura ecologică.

Agricultura ecologică nu e o agrocultură mică. Putem să facem agricultură ecologică doar cu bani de la Uniunea Europeană.  Producția la hectar se înjumătățește. Și atunci fermierul spune: prefer să fac volum, decât să mă risc să fac agricultură ecologică. Dacă nu găsesc să vând?

Directorul adjunct AFIR, liberalul Dorin Opreanu a vorbit și despre cum îl convingi pe fermier să facă agricultură ecologică.

În momentul când declari și faci agricultură ecologică, ți se alocă până la încă 100-150 de euro. Atunci îti pemiți să faci agricultură ecologică.


Citește și: Interviu Live Dorin Opreanu, specialist în agricultură și fonduri europene vorbește despre proiectele candidaților PNL Constanța pentru alegerile legislative din decembrie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii