Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi șoferi sub influența alcoolului, implicați în accidente rutiere în Constanța și Năvodari

ro

05 Oct, 2021 16:18 1680 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni.
La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 67 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 23 de ani, aceasta aflându-se la volanul unui autoturism care circula pe strada Pandurului.

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cărăbușului din Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii