Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănțeni, urmăriți internaţional pentru infracțiuni comise pe teritoriul Austriei, depistați de polițiști

ro

19 Feb, 2020 12:56 1348 Marime text

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat 2 bărbați de 38, respectiv 41 de ani, care erau urmăriți internaţional pentru infracțiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Austriei. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

La data de 18 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale au depistat doi bărbați, cu domiciliile în municipiul Constanța, respectiv orașul Năvodari, pe numele cărora existau mandate europene de arestare, emise de autorităţile austriece, precizează IPJ Constanța.


Cei doi au fost dați în urmărire internaţională, fiind bănuiți de săvârșirea de infracțiuni informatice și constituirea unui grup infracțional oraganizat.

Pentru depistarea acestora, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Persoanele în cauză urmează a fi prezentate instanței de judecată în vederea derulării procedurii de predare în favoarea autorităților austriece, mai precizează IPJ Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii