Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi administratori ai Constanţa Shopping City, societatea care deţine City Park Mall, au fost revocaţi

ro

10 Dec, 2018 00:00 2968 Marime text
În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile adunării generale a asociaţilor societăţii Constanţa Shopping City SRL din data de 25.06.2018.
 
Constanţa Shopping City SRL este firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie. Sediul social al firmei este în Bucureşti, Calea Floreasca. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Asociaţii Nepi Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială în valoare de 10 lei, reprezentând 0,1% din capitalul social, reprezentat de Anca-Silviana Nacu; NE Property Cooperatief UA, din Olanda, deţinând 999 de părţi sociale în valoare totală de 9.990 lei, reprezentând 99,9% din capitalul social, reprezentată de
Anca-Silviana Nacu, au decis în unanimitate mai multe hotărâri. Astfel, a fost aprobată revocarea administratorilor Ovidiu-Andrei Pop şi Sebastian Mahu. De asemenea, au fost aprobate împuterniciri pentru Robert-Cristian Ioniţă, Irina Albuşel, Maria-Alexandra Mocanu, Cristiana-Georgeta Budileanu. Oricare dintre aceştia, în numele şi pe seama societăţii, vor putea reprezenta societatea Constanţa Shopping City SRL în toate procedurile legate de înregistrarea valabilă a prezentei hotărâri, la Registrul Comerţului şi la orice alte instituţii şi autorităţi dacă este cazul.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii