Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea Grup SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor. Iată ordinea de zi!

ro

27 Jul, 2021 21:42 1704 Marime text
  • Consiliul de administrație al Dobrogea Grup SA convoacă Adunarea Generală ordinară a acționarilor.
Consiliul de administrație al Dobrogea Grup SA, cu sediul în Constanța, în conformitate cu dispozițiile actului constitutiv al societății și ale Legii nr. 31/1990, cu modificările la zi, convoacă Adunarea Generală ordinară a acționarilor la data de 26 august 2021, ora 12.00, la sediul Dobrogea Grup SA din Constanța, strada Celulozei, cu următoarea ordine de zi:
 
1. Prelungirea mandatului administratorilor societății până la data de 31.12.2021.
2. Prelungirea cu un an a mandatuluiauditorului financiar extern Perianu Audit Consulting SRL, cu sediul în Constanța, pentru auditarea situațiilor financiare aferente exercițiului 2021 și a bilanțului consolidat aferent exercițiului 2021.
3. Împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație pentru semnarea procesului verbal, a hotărârilor Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, pentru îndeplinirea formalităților legale și ale actului constitutiv privind publicitatea acestora, pentru reprezentarea acționarilor cu puteri depline la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și oriunde va fi necesar.

În situația în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condițiile legale și statuare pentru desfășurarea lucrărilor Adunării Generale Ordinare, se convoacă cea de-a doua Adunare Generală Ordinară pentru data de 27 august 2021, în același loc, la aceeași oră și cu aceeași ordine de zi.

Acționarii îndreptățiți să participe la Adunarea Generală Ordinară sunt cei înregistrați în Registrul acționarilor societății la sfârșitul zilei de 1.08.2021, data de referință.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii