Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracție la malul mării. Începe KIMARO, cel mai mare festival de muzică românească

ro

12 Aug, 2021 14:19 2034 Marime text
  • Timp de 4 zile, evenimentul va reuni, sub același concept muzica electronică, pop, rock și rap, fiecare seară fiind dedicată unui gen muzical.
Cei mai iubiți artiști din România și hiturile lor vin la KIMARO. Festivalul este organizat de Primăria Constanța, în parteneriat cu Kiss FM, Magic FM și Rock FM, între 12 și 15 august, în parcarea de la Poarta 1.

Timp de 4 zile, evenimentul va reuni, sub același concept muzica electronică, pop, rock și rap, fiecare seară fiind dedicată unui gen muzical.

KIMARO se deschide în această seară cu show-urile extraordinare Electro Symphonic. De la ora 18:00, pe scena din Portul Constanța vor urca DIOSA Symphonic EDM, Edward Maya Symphony și Voltaj & Simona Strungaru Symphonics.

Vineri seară avem parte de Magic Sunsets. Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana și  Ștefan Bănică vor face senzație pe scena KIMARO. Show-ul va fi deschis de fetele de la Tiny Tigers.

Sâmbătă seara, la Kiss Energy, ne pregătim pentru petrecerea de senzație oferită de Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R și Smiley. Pe lângă numele consacrate, pe scenă vor urca și tineri artiști: Yuka, o artistă de 16 ani, câștigătoare a festivalului Mamaia Copiilor la 6 ani și de Emilian, un tânăr de 25 de ani care face muzică de la 5 ani.

Duminică seara, Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama și Phoenix sunt trupele care ne vor delecta la Rock Nights.

Timp de 4 zile, participanții la festival pot experimenta ultimele tendințe în materie culinară, de la mâncare indiană la burgeri, înghețată artizanală, cocktailuri, o selecție de vinuri spumante, plus alte delicii. Zona de food se deschide zilnic de la ora 16:00.

Dacă vreți să vă deplasați cu mașina, trebuie să știți că începând de astăzi până duminică, în fiecare zi, între orele 15:00-24:00, traficul rutier va fi restricționat pe tronsonul delimitat de Poarta 2 de acces în Portul Constanța- strada Termele Romane- Poarta 1. În acest sens, recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun.  În perioada 12-15 august, autobuzele CT BUS care deservesc liniile 44, 51 și 101 vor circula până la ora 24:00.
 
Festivalul KIMARO se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La toate căile de acces în zona de spectacole se vor asigura puncte de triere epidemiologică a participanților.
 
Accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:
  • Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
  • Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);
  • Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 

„Reamintim faptul că nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise”, menționează Primăria Municipiului Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii