Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Gărzii de Coastă „Începând cu 24 februarie 2022 nu au fost decât două treceri ilegale. Două persoane care au trecut înot Dunărea“ (VIDEO)

ro

18 Apr, 2022 15:46 1940 Marime text
Cms Sef. Laurentiu Cristian Ciucu, directorul Gărzii de Coastă. Foto: ZIUA de CoastăAstăzi, 18 aprilie, a avut loc la sediul Prefecturii Constanța Colegiul Prefectural, în care au fost discutate măsurile specifice sărbătorilor pascale și perioadei de 1 Mai. 

La acest eveniment a fost prezent și directorul Gărzii de Coastă, comisar șef Laurenţiu-Cristian Cicu, care a fost întrebat referitor la zvonurile că unii cetățeni ucraineni ar trece noaptea ilegal frontiera, alegând să treacă Dunărea înot. 

„Este o informație total falsă. Vreau să vă spun că noi avem competență inclusiv pe frontiera cu Ucraina pe Dunăre, la brațul Chilia. Noi, Garda de Coastă, suntem responsabili acolo. Avem cinci structuri teritoriale prin care asigurăm supravegherea frontierei. Toată tehnica este funcțională, toți sunt prezenți la datorie și, vreau să vă spun că începând cu 24 februarie 2022 nu au fost decât două treceri ilegale, două persoane care au trecut înot, un cetățean turc și un cetățean ucrainean, pe care le-am depistat și gestionat ca atare. Nu există niciun fel de risc în clipa aceasta din acest punct de vedere deoarece noi suntem acolo, la datorie. Deci, informațiile sunt total eronate. Nu există posibilitatea să treacă ilegal și îmi asum acest lucru“ - a precizat directorul Gărzii de Coastă, comisar șef Laurențiu-Cristian Ciucu. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii