Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul ABADL, precizări despre acțiunile de control care se desfășoară în Mamaia, pe porțiunea nou înnisipată.

ro

05 Aug, 2021 13:36 1650 Marime text
  • Directorul ABADL, Paul Cononov a făcut declarații de presă astăzi, cu privire la acțiunile de control care se desfășoară în stațiunea Mamaia, pe porțiunea nou înnisipată.
Vor fi verificate mai ales porţiunile noi de plaje care nu pot face obiectul activităţilor economice. 

„Plajele din Mamaia vor fi verificate în aceste zile de echipe mixte formate din inspectori ai Administraţiei bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL), poliţişti, inspectori ANAF-Antifraudă şi jandarmi.

„Se verifică legalitatea de pe aceste plaje, inclusiv posibilitatea ca ele să fie ocupate abuziv cu şezlonguri”, a declarat Paul Cononov, directorul ABADL.


El a acordat interviuri presei chiar pe o plajă lărgită având pe fundal zoneîn care operatorii economici au instalat şezlonguri în ciuda interdicţiilor.

„Pe această plajă au acces toţi cetăţenii în mod liber şi nimeni nu poate percepe o taxă pe acestă plajă nouă. Cine face acest lucru, o face ilegal.


Repet încă o dată – turistul, persoană fizică, are voie să se așeze cu umbrela proprie, șezlongul propriu, fără a plăti o taxă, vreun beneficiu de natură materială cuiva. Cei care fac astfel de lucruri o fac ilegal”, mai spune el.

Paul Cononov menționează că demolările beach bar-urilor nu au fost făcute de ABADL.

„Noi, Apele Române nu am demolat nimic cu buldozerul, nici cu un alt utilaj. Demolările beach bar-urilor care au fost necesare pentru finalizarea proiectului de combatere a eroziunii costiere, acele demolări au fost făcute de guvernatorii economici”.


Sursă foto: ABADL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii