Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directoratul societăţii Clif SA a fost modificat. Cine a plecat, cine a venit

ro

24 Apr, 2018 00:00 6608 Marime text
Pe data de 1.03.2018 a fost convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor SC Clif SA la sediul din municipiul Constanţa.
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Clif SA, legal constituită, cu respectarea condiţiilor legale de publicitate şi cvorum, s-a desfăşurat în prezenţa acţionarilor deţinând 60,14% din capitalul social al societăţii, faţă de minimul necesar de 50% plus unu. Şedinţa a fost condusă de Constantin Puianu - preşedinte al Consiliului de Supraveghere.
 
AGEA a decis numirea unui nou auditor, respectiv SC P&R Audit Financiar SRL - reprezentată prin Gheorghe Rădulescu, auditor financiar, pentru un mandat de doi ani, ca urmare a expirării mandatului auditorului Expert Dei Optim SRL.
 
O altă decizie se referă la încetarea mandatului preşedintelui directoratului societăţii, Elena Ştefan, ca urmare a demisiei sale din această calitate. În locul ei a fost numit Eugen Dumitriu, care deţine în prezent funcţia de preşedinte al directoratului societăţii. Acţionarii au votat numirea lui Nedim Cadir în calitate de membru în directoratul societăţii, având în vedere demisia Elenei Ştefan. El va îndeplini calitatea de membru în directorat pentru perioada rămasă până la expirarea mandatului, respectiv până la data de 23.02.2020.
 
Ca urmare a modificărilor de mai sus, directoratul va fi format din următorii: Eugen Dumitriu - preşedinte - director executiv, Elena Bourianu - membru - coordonator economic, Nedim Cadir - membru. Consiliul de supraveghere va fi format, până la expirarea mandatului, din: Constantin Uianu - preşedinte, Silviu Ranciu - membru, Constantin Marin - membru.
 
Clif SA a fost înfiinţată în 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 761.393,33 de lei, integral vărsat, este compus din 28.608 acţiuni. Societatea este deţinută de Listă Acţionari. Clif SA se ocupă de construcţii hidrotehnice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii