Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Silvică Constanţa va împăduri 57 de hectare la Băneasa

ro

15 Aug, 2015 00:00 3226 Marime text
Regia Naţională a Pădurilor - Direcţia Silvică Constanţa anunţă organizarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Servicii pentru silvicultură - pregătirea terenului şi a solului în fond forestier“. Valoarea totală estimată a serviciilor care urmează a fi prestate este de 329.177 de lei, adică 74.813 euro.
 
Serviciile achiziţionate urmează să fie prestate în raza de activitate a Ocolului Silvic Băneasa, pe o suprafaţă de 57,8 hectare. Agenţii economici vor depune ofertele până pe data de 25 august, ora 9.00, la sediul Direcţiei Silvice Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 250. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, la ora 10.00. Valoarea garanţiei de participare este de 1.600 de lei, iar cea a garanţiei de bună execuţie - 5% din valoarea contractului.
 
Cei interesaţi vor depune certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului, care va dovedi că ofertantul are ca obiect principal sau secundar de activitate prestarea serviciilor de pregătire a terenului în vederea împăduririi. Cifra medie de afaceri globală nu poate fi mai mică decât valoarea estimată cumulată a loturilor pentru care se depune oferta. De asemenea, agenţii economici vor face dovada capacităţii de execuţie a serviciului de pregătire a terenului cu utilaje specifice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii