Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Reținuți pentru trafic de droguri. Prinși în flagrant încercând să vândă ecstasy

ro

03 Mar, 2021 17:55 1426 Marime text

 
  • Reținuți pentru trafic de droguri pe raza județului Bihor.

La data de 02.03.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.


În cauză s-a reținut faptul că, în perioada februarie - martie 2021, în repetate rânduri, dar în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpații au procurat, au deţinut în vederea vânzării şi au vândut comprimate de ecstasy, către diverși consumatori de pe raza județului Bihor.

La data de 02.03.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 113 comprimate de ecstasy în schimbul sumei de 800 de euro.

În urma perchezițiilor și cercetărilor efectuate în cauză au fost descoperite și ridicate alte 1135 de comprimate.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa foto: DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii