Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT O persoană a căzut de la etajul unui imobil. Ce s-a găsit în locuința acesteia

ro

01 Apr, 2020 16:07 2330 Marime text

La data de 31.03.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de un inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 31.03.2020, lucrători de poliție din cadrul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui imobil situat de pe raza municipiului Ploiești.

În locuința acestuia au fost identificate mai multe substanţe interzise la deţinere, motiv pentru care s-a dispus formarea unei echipe operative din cadrul B.C.C.O. Ploieşti care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost ridicate două plante, cinci recipiente ce conțineau diverse cantităţi de materie vegetală, 200 de comprimate inscripționate LSD și două grindere.

Se face precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii