Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Bărbat, reținut pentru trafic de droguri de risc. Ce s-a constatat în urma cercetărilor efectuate

ro

19 Feb, 2020 16:48 1436 Marime text

La data de 17.02.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului B.L.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit că inculpatul B.L.A. a fost implicat în realizarea unor culturi de droguri de risc (cannabis) și distribuirea acestora pe raza municipiului Craiova.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că, în perioada 2017-2019, inculpatul B.L.A. a comandat în mai multe rânduri echipamente pentru înființarea de culturi in-door de cannabis.

La data de 17.02.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare pe raza județului Dolj în urma cărora au fost descoperite 2 culturi in-door de cannabis, înființate începând cu luna noiembrie 2019, și au fost ridicate 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis, două instalatii complet utilate folosite la întreținerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum și materiale și ustensile folosite la prepararea și consumul de droguri de risc.

La data de 18.02.2020, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului B.L.A. pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa foto: Poliția Română- DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii