Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New Grains Group SRL, în insolvență DGRFP Galaţi și Primăria Constanţa, printre creditori

ro

03 Sep, 2015 00:00 2679 Marime text
Societatea New Grains Group SRL se află în insolvență, iar Cabinetul Individual de Insolvenţă – Av. Atanase Mariana este lichidatorul judiciar.
 
Dosarul este înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă și are numărul 4518/118/2014.
 
Creditorii sunt DGRFP Galaţi prin AJFP Constanţa, Primăria Constanţa – SPIT și C & F Internațional GMBH Sediul ales în Constanța.
 
În data de 7 septembrie, creditorii sunt convocați în ședință care va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din judeţul Constanţa, pe strada Constantin Hurmuzache, numărul 33, începând cu ora 15.00.
 
Pe ordinea de zi se vor lua în discuție analiza oportunităţii şi necesităţii formulării de un creditor desemnat de Adunarea Creditorilor SC New Grains Group SRL a acţiunii în antrenare a răspunderii patrimoniale a administratorului statutar al debitoarei falite și prezentarea propunerii lichidatorului judiciar privind închiderea procedurii falimentului deschisă față de SC New Grains Group SRL, având în vedere faptul că nu au fost identificate bunuri în patrimoniul acestei entitați economice.

Despre New Grains Group SRL

New Grains Group SRL este o firmă din Constanța cu sediu social pe Aleea Albăstrelelor, înființată în anul 2005, care se ocupă de comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 2 septembrie 2015, capitalul social subscris este de 110.100 lei, iar asociatul unic este Dumitru Valerian Sârghie.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2010, New Grains Group SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 284.794.553 lei, un profit de 1.233.220 și 20 de salariați.
 
Reamintim că în aprilie 2012, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au terminat cercetările în dosarul în care printre suspecţii bănuiţi că ar fi încălcat legea se număra Adrian Stănei, unul dintre foștii patroni ai SC New Grains Group SRL. Pe cale de consecinţă, anchetatorii au dispus trimiterea în judecată atât a lui Stănei, cât şi a altor 12 inculpaţi. Conform Portalului instanţelor de judecată, pe lista „neagră" se află: George Condrea, zis şi „Freză", Cristian Grosu, zis şi „Munaf", Corneliu Caraion, Luigi Pescaru, Cristian Petrică Enea, Adrian Stănei, Ghiocel Vasile Dragomir, zis şi „Gorila", Liviu Râpeanu, Bogdan Ralu, zis şi „Mox", Daniela Stoica, Nicolae Cioroianu, Valentin Cioroianu şi Tudora Cioroianu.
 
Pe data de 2 aprilie 2012, pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 3440/118/2012, cu obiect „infracţiuni de evaziune fiscală", cauză penală în care apar 13 inculpaţi, printre ei aflându-se Adrian Stănei şi Cristian Petrică Enea. Cei doi conduceau societatea comercială New Grains Group SRL.
 
Sursa foto: ziarulfaclia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii