Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanţa cumpără servicii poştale. Iată ce condiţii sunt! (document)

ro

10 Sep, 2019 00:00 1869 Marime text
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa organizează o licitaţie aferentă achiziţiei de servicii poştale pentru preluarea, prelucrarea şi livrarea la destinatari a trimiterilor poştale simple şi a trimiterilor poştale cu confirmare de primire.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 septembrie 2019, iar valoarea estimată a achiziţiei se ridică la suma de 34.454 lei. Durata contractului începe de la data de 01.10.2019 până la 31.12.2019. Valabilitatea contractului poate fi prelungită prin încheierea unui act adiţional, cu acordul părţilor, cu respectarea dispoziţiilor art. 221 din Legea nr.98/2016 privind achiziţiile publice. Suplimentarea contractului este condiţionată de existenţa resurselor financiare alocate cu această destinaţie. Achizitorul se obligă să plătească preţul serviciilor către prestator în termen de maxim 60 zile de la primirea şi înregistrarea facturii la sediul D.G.A.S.P.C. Constanţa.
 
De asemenea, achizitorul se obligă să plătească factura primită numai în limita creditelor bugetare alocate în acest sens. În cazul în care, din vina sa exclusivă, prestatorul nu reuşeşte să-şi îndeplinească obligaţiile asumate potrivit termenelor stabilite, atunci achizitorul are dreptul de a deduce, respectiv de a calcula şi a percepe penalităţi o suma de bani, conform prevederilor Legii nr.72/2013 si OG nr.13/2011. Penalităţile se calculează pentru fiecare zi de întârziere de la data la care serviciile trebuiau prestate şi până la data îndeplinirii efective a obligaţiei, sau după caz, până la rezilierea contractului. Dovada neexecutării obligaţiei îl scuteşte pe achizitor de proba prejudiciului suferit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii