Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța cumpără servicii de întreținere și reparare a generatoarelor de curent

ro

09 Oct, 2020 00:00 1829 Marime text
  • DGASPC Constanța achiziționează servicii de întreținere și reparare a generatoarelor de curent.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează licitație publică pentru achiziționarea de servicii de întreținere, verificare și reparare generatoare de curent electric, la sediile administrate de către DGASPC Constanța.
 
Valoarea estimată a contractului este de 20.575,34 lei.

Descrierea contractului


Achiziție directa Servicii de intretinere (revizii tehnice), verificare, reparare generatoare de curent electric conform caietului de sarcini anexat, la sediile si cladirile administrate de catre D.G.A.S.P.C. Constanta.

Conditii referitoare la contract:
Achizitorul se obliga sa plateasca pretul serviciilor catre prestator in termen de maxim 60 zile de la primirea si inregistrarea facturii la sediul D.G.A.S.P.C.Constanta. De asemenea, achizitorul se obliga sa plateasca factura primita numai in limita creditelor bugetare alocate in acest sens.

Conditii de participare:
Prezentarea urmatoarelor documente: 1.Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.164 din Legea nr.98/2016; 2.Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.165 din Legea nr.98/2016; 3.Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.167 din Legea nr.98/2016; 4.Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.59-60 din Legea nr.98/2016; 5.Copie cu mentiunea "conform cu originalul" a CUI din care sa rezulte obiectul de activitate, similar cu obiectul achizitiei; 6.Certificatul constatator emis de ORNC de pe raza caruia e situat sediul ofertantului. Din certificatul constatator/extrasul de registru prezentat trebuie sa rezulte: a) obiectul de activitate autorizat al ofertantului; obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in CAEN din certificatul constatator emis de ONRC; b) starea ofertantului; c) persoanele care reprezinta ofertantul in relatia cu tertii.Informatiile cuprinse in acest document trebuie sa fie reale/actuale la data prezentarii. 7. Propunerea tehnica. Propunerea tehnica se va intocmi cu respectarea cerintelor tehnice detaliate in caietul de sarcini. 8. Propunerea financiara. Prestatorul va prezenta Formularul de oferta. Prețul ofertei va cuprinde toata gama de produse si servicii care fac obiectul achizitiei, precum si orice alte cheltuieli suplimentare pentru realizarea achizitiei. Valoarea totala a propunerii financiare nu trebuie sa depaseasca valoarea estimata a achizitiei.

Criteriul de atribuire principal este oferta cu prețul cel mai scăzut.

Formularele se regăsesc pe site-ul www.dgaspc-ct.ro, Secțiunea Achiziții 2020.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14.10.2020, ora 09:59.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Citește și:

DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție pentru angajați (document)

DGASPC Constanța renovează cabinetul stomatologic al CRRN Techirghiol

DGASPC Constanța caută societate pentru reabilitarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi pentru persoane cu dizabilități (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii